返回列表 回復 發帖
大馬嘅治安,防不勝防
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
都話我冇呃人架啦
到屋企囉
依然好生猛我终于成功咗啦
得就係得架啦,如果唔得就好次辉仔所讲,日日捞尸架啦俾鱼粒佢吃囉
孔雀鱼咪係鱼毛囉,点吃鱼毛啊
鱼仔黎架?我以为大鱼添
甘你个鱼缸米显得好大咯
lhy92725 發表於 2013-11-25 10:58 PM
係架,所以要买好多先会靓,下个礼拜入多10条先得
7333 金楼
lhy927258 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
边係第一次,之前都派过俾你
有咩?无留意到添
lhy92725 發表於 2013-11-25 11:20 PM
冇我心
KK应该给鱼粉它D吃,鱼粒吃吾到
luke168 發表於 2013-11-25 11:20 PM
仲有半罐鱼粒唔好嗮咗佢,加上d鱼自己都会吃,所以唔使买住先
KK放相上来看
luke168 發表於 2013-11-25 11:22 PM
随便影架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
太大粒啃吾到喔
lhy92725 發表於 2013-11-25 11:28 PM
佢d会自己啄碎佢
个缸好美,鱼好像好少,没买海草?
luke168 發表於 2013-11-25 11:31 PM
所以咪话下个星期入多十条囉有石头就唔使海草架啦海草又要照顾,又要经常换
外星猫好
紫色是灯光的关系?
lhy92725 發表於 2013-11-25 11:53 PM
灯光加水