返回列表 回復 發帖
使唔使我俾10億你
chan200308 發表於 2013-11-27 04:21 PM
10億乜嘢先
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
賭就得趴街,有時要好多嘢,如果有場冷門有內幕,球區最高投注2億,你會不會投注該數注項呀,就是贏,派錢給每位,輸就無所謂
timmaxsing 發表於 2013-11-27 04:23 PM
球區最高投注2億,你會不會投注該數注項呀 唔明算啦!賭都係唔使預我啦
我的功勳都算低,幾時輪到我歧視你啊。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-27 04:23 PM
高過我就得啦
恭喜500頁
BeiDouChef 發表於 2013-11-27 04:24 PM
恭喜大廚
恭喜500頁 x2
lckiong 發表於 2013-11-27 04:25 PM
恭喜小強
你有意思想派錢俾啊公就去啦
lckiong 發表於 2013-11-27 04:26 PM
又邊個阿公啊
10億 TVB$
chan200308 發表於 2013-11-27 04:29 PM
你有
恭喜500頁 x3
chan200308 發表於 2013-11-27 04:30 PM
恭喜老陳
阿公=大富豪
chan200308 發表於 2013-11-27 04:32 PM
更加唔明
2億贊助金tvbkk1236 分鐘前TVB 200000000 元積分轉出
timmaxsing 發表於 2013-11-27 04:37 PM
多謝財神J,拜下先
恭喜我
chan200308 發表於 2013-11-27 04:38 PM
依度大家有份,所以恭喜埋你
金樓獎金好加多個0喔
lckiong 發表於 2013-11-27 04:41 PM
加多個0好快冇嗮普通金樓500萬,4個相同1000萬啦
你放心, 以KK嘅性格一定唔會加獎金.
chan200308 發表於 2013-11-27 04:43 PM
我已經打算提高獎金咗,依架有財神J支持再加多d
拜我, 你當我死架 ,你想
timmaxsing 發表於 2013-11-27 04:42 PM
當你神嗻學咗詠春你就知
轉性
chan200308 發表於 2013-11-27 04:45 PM
老陳