返回列表 回復 發帖
有人
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你真係“訓”e度就話啦
lckiong 發表於 2013-11-27 06:17 PM
話乜嘢
做咗咁多年人,有時真係唔知道為咗乜野
返工,食飯,瞓覺,去廁所
大部分人都係咁就虛耗咗一生
perfectman 發表於 2013-11-27 06:55 PM
我就係唔想咁,所以走去學詠春,希望可以搵d嘢充實下自己
充學詠春實下自己
chan200308 發表於 2013-11-27 07:09 PM
你就充
但係充實完之後
就唔洗返工/食飯/瞓覺/去廁所?
perfectman 發表於 2013-11-27 07:49 PM
依d嘢緊要架啦,bill gates都要做啦至少人生唔知咁,仲有其他嘢可以做或可以學。
人生總會遇到咁嘅事架啦,咪學我咁搵d嘢黎做,充實下自己順便忘記d唔開心嘅嘢囉
懶貓所講都不虧係一個辦法
打坐就唔知,唔識兼未試過
我唔得,堅持不到
我寧願運動減壓
i next weeks go learning wing chun
need to sleep ,good night
老陳,小強 早晨
ken兄晚上好
雅雅早晨
做咗版主果然唔同d,日日都浦頭
到時請公報心得。。。。學費幾多?
SweetLemon 發表於 2013-11-28 09:30 AM
RM200 一個月4次,每次2小時