返回列表 回復 發帖
小強
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
辉仔,懒猫,完美侠 早晨
我仲未開啊
剛剛行過家居用品店,突然想換床褥,看看價錢,嘩
入門級的HKD3-4000
高級的>HKD5000
黐線
perfectman 發表於 2013-11-28 01:15 PM
高級嘅價錢接受到,入門嘅就有d貴。
大馬好嘅都係2錢-5千之間
沒有最貴,只有更貴
可能训系上面,会发个发达梦
lhy92725 發表於 2013-11-28 01:55 PM
買得起十萬嘅床都已經發咗達啦
2610418十萬在現今香港,真係好少錢,買隻名錶都十分勉強
perfectman 發表於 2013-11-28 03:06 PM
咁捨得買嘅你
唔捨得,但係又要買,好複雜嘅心情

唉.......
perfectman 發表於 2013-11-28 07:04 PM
咁就要睇係咪真係有用啦
咪就係護膚品咯。。。
系女人 之知道d價錢。
沒人送,自己買俾自己。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-28 07:33 PM
女人买衫,鞋,化妆品,护肤品永远唔会嫌贵
车就紧係啦,我讲十年都未必换到车
呢個網真係唔掂,又係咁
perfectman 發表於 2013-11-28 09:16 PM
習慣就好
KK好 ,"好冷" 就去食火鍋,飲兩杯
timmaxsing 發表於 2013-11-28 10:23 PM
財神J我依度都係連續幾日落水香港有冬天嘅咩
11,2度都好凍下
原來係咁,好彩大馬冇四季嗻