返回列表 回復 發帖
事实吾怕多讲
luke168 發表於 2013-11-29 11:06 PM
咁俾d黎洗啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
請我食飯
chan200308 發表於 2013-11-29 11:09 PM
我黎搵你緊係你請架啦
香港而家消費唔平,
茶餐廳食餐晚飯都要$6-7x,
食好少少絕對要過百,
五星酒店平均$1500至$2000一晚
perfectman 發表於 2013-11-29 11:35 PM
出去旅遊住就唔使搵咁貴架啦,都係訓嗻,大部份時間都係行街買嘢
推薦下2013香港冬日節(中環皇后像廣場)

Tiffany迴旋木馬
坐一轉$30

精緻糖果
每包$30

最重要係義賣。
收益會撥捐作慈善用途,
協助有需要的長者。

聖誕原義就是分享歡樂,
一於將歡樂包裝成禮物,
送給有需要的 ...
perfectman 發表於 2013-11-30 12:00 AM
有機會一定到
KK好已派利是啦以後特別獎金會在該H.K時間23:00截止,下次要留意時間
timmaxsing 發表於 2013-11-30 12:51 AM
財神J好尋晚塞車遲咗
gd 9 boss tvb123..sleep sweet dream sweet sweet dreams

eL5xwlfjdJg&rel=0
kimmi8k 發表於 2013-11-30 03:19 AM
thank you my dear Kimmi
完美俠,小強,懶貓 早晨
ken兄晚上好
冇人買嘢
下午都冇
老陳好
老陳
KK
chan200308 發表於 2013-11-30 03:12 PM
又係你
chan2003082 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
KK好,TVB《萬千星輝頒獎典禮 2013》,會在本水區的"劇集綜合吹水區"內舉行,有關投票送獎金活動,請留意12月3日早上前公布
timmaxsing 發表於 2013-11-30 05:23 PM
財神J好,邊度黎架
在"有傾有講吹水區"內的子版"劇集綜合吹水區"舉行
timmaxsing 發表於 2013-11-30 05:50 PM
入咗去都睇唔到個標題
傻KK
chan200308 發表於 2013-11-30 05:53 PM
唔俾唔知嘅