返回列表 回復 發帖
KK返黎了喔,今日好生意?
lhy92725 發表於 2013-12-4 02:55 PM
唔好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
生意好唔好就唔知,不過就知道佢忙到入錯屋企叫錯人
lckiong 發表於 2013-12-4 02:59 PM
使唔使一直講啊
哈哈。。。小强又取笑人~~~
lovebearhl 發表於 2013-12-4 03:00 PM
都是你的錯
一失足成千古恨,再回頭已百年身
老陳仲唔快啲~
lckiong 發表於 2013-12-4 03:23 PM
7999 金樓
lckiong2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
你地又打算整个QQ收埋自己啊
lhy92725 發表於 2013-12-4 03:29 PM
8000 金樓
lhy927253 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
老陳仲唔快啲~
lckiong 發表於 2013-12-4 03:23 PM
佢經已唔旨在我d碎銀
旨在你d大銀
chan200308 發表於 2013-12-4 03:50 PM
冇大銀
TVB: 79589824 元, 存款: 2147483647 元
chan200308 發表於 2013-12-4 03:55 PM
都唔算
又講錢
CC517 發表於 2013-12-4 04:18 PM
冇乜感情講咪講錢囉
dont want to pay protection fee
英语书 發表於 2013-12-4 04:36 PM
Then what you want to pay
冇乜感情
chan200308 發表於 2013-12-4 05:02 PM
冇錯
經過馬會諗住買六合彩
點知鬼死咁多人
買完出嚟仲有張牛肉乾
明明睇過無警察
香港警察個個都係忍者嚟
神龍見首不見尾

香港警察
perfectman 發表於 2013-12-4 09:15 PM
我都唔知計羡慕你地香港警察嘅效率
我係一個比較規矩嘅人,我反而覺得大馬警察咁有效率仲方便我,d人日日周圍亂咁拍車,阻街架嘛,大佬
緊有位嘅,最多遠d嗻