返回列表 回復 發帖
KK係照東歐國家時區生活
lckiong 發表於 2013-12-10 11:40 AM
都差唔多架啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
一时时架,有时突然睇到
lhy92725 發表於 2013-12-10 11:37 AM
仲強國反映下啦
我有DVD
lckiong 發表於 2013-12-10 11:45 AM
DVD都有得賣
懒猪!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-10 11:51 AM
我是可愛的懶豬
KK今日仲是补假啊?
lhy92725 發表於 2013-12-10 12:01 PM
做工啊
可怜没人爱
lovebearhl 發表於 2013-12-10 12:06 PM
也對
没人爱,可以去爱人嘅
lhy92725 發表於 2013-12-10 12:11 PM
沒人愛我,也沒有人我愛
KK 早晨
chan200308 發表於 2013-12-10 12:12 PM
老陳早
朋友HK買返嚟
lckiong 發表於 2013-12-10 12:22 PM
咁犀利
唔好咁灰心啦, 人間有愛
LastWinner 發表於 2013-12-10 12:34 PM
人間灰暗
KK
chan200308 發表於 2013-12-10 12:33 PM
8444 金樓
chan20030812 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
點解可以咁誇張用2千幾蚊黎買六合彩完美俠你月入幾多
HK做工係講萬萬聲架
lckiong 發表於 2013-12-10 03:35 PM
小強知唔知邊度有得賣DSLR防水套?
去大間啲既相機鋪問下,本地冇乜人要用,好少有。

網上有好多,建議搵可以取貨交錢既。
lckiong 發表於 2013-12-10 03:49 PM
就系本地唔興,所以都好難搵,網上我睇過,就係驚有問題先唔敢買,想睇咗質素先落決定。
有八千几万头奖,罗D钱出来投资下都合理嘅
他是做装修的包工头,相信都几好收入嘅
所以2千文投资是合理的
普通人都会1百几十的买落去架啦
lhy92725 發表於 2013-12-10 04:04 PM
我玩十蚊八蚊咋