返回列表 回復 發帖
食完人冇事,錢包有事
lckiong 發表於 2013-12-24 05:27 PM
同事請
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
咁爽
chan200308 發表於 2013-12-24 05:28 PM
冇病仲爽
今晚钱包出下事都正常嘅
lhy92725 發表於 2013-12-24 05:30 PM
係公司訓咗差唔多兩個鐘,好返d
一街都係人,一馬路都係車,全部停車場出面都係車龍,恐怖!
買野返屋企舒舒服服慢慢食好過
perfectman 發表於 2013-12-24 06:53 PM
香港咁細,人口咁多,係咁架啦,好彩你地香港人生活節奏快,如果你地黎到大馬,你地會殺人
我頭先都想殺人啦
條行人路原本可以3個人平排咁行過,但係有兩個自由行,係要平排咁企喺路中心,唔知想點,攪到D人塞到要行出馬路。我一向都唔歧視任何人,但係而家心態開始有少少改變 ...
perfectman 發表於 2013-12-24 08:34 PM
所以咪話你地香港人節奏快囉
又關節奏快事, 呢D係人品問題.
chan200308 發表於 2013-12-24 09:10 PM
關架,香港人行路都快d架
祝:KK 聖誕快樂
timmaxsing 發表於 2013-12-24 10:52 PM
財神J聖誕節快樂
KK今晚有节目
lhy92725 發表於 2013-12-24 11:17 PM
報到
KK收咗
timmaxsing 發表於 2013-12-24 11:56 PM
收咗乜嘢
聖誕節快樂
timmaxsing1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
KK 聖誕快樂
CC517 發表於 2013-12-25 12:11 AM
外星貓聖誕節快樂
CC5173 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
KK 聖誕快樂
chan200308 發表於 2013-12-25 12:19 AM
老陳聖誕節快樂
chan2003087 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
KK...圣诞节快乐~
wasimasterQ 發表於 2013-12-25 12:38 AM
QQ聖誕節快樂
wasimasterQ2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
Merry X-MAS
siuland 發表於 2013-12-25 07:33 AM
siuland聖誕節快樂
siuland3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
祝KK兄聖誕快樂!
pknoface 發表於 2013-12-25 08:24 AM
ken兄聖誕節快樂
pknoface3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
K公公, 聖誕快樂

blacker14tt 發表於 2013-12-25 10:15 AM
車車聖誕節快樂
blacker14tt2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出