返回列表 回復 發帖
支持整殘自己
chan200308 發表於 2014-1-3 02:43 PM
老陳
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你搵KK嫂嚟關心下你咯~
lckiong 發表於 2014-1-3 02:47 PM
毛都冇條,邊度走嫂黎啦
KK快派雙倍金樓獎金
lckiong 發表於 2014-1-3 03:04 PM
咁都俾你發覺到,抵俾啦
lckiong2 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
hi, 大家好~!
viento 發表於 2014-1-3 03:09 PM
你好啊點稱呼啊
风公子甘耐无见
最近好忙啊?
lhy92725 發表於 2014-1-3 03:27 PM
9999 金樓
lhy927253 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
恭喜#10000樓

tvbkk123

侍大將

http://www.tvboxnow.com/images/d ...
lckiong 發表於 2014-1-3 03:48 PM
恭乜嘢喜啦,等下一個幸運者出現啊
KK都系时候揾个KK嫂的啦
lhy92725 發表於 2014-1-3 03:52 PM
係乜嘢時候啦屋又冇,車又未供嗮
车可以慢慢供,屋嘅野有得住就系架啦
lhy92725 發表於 2014-1-3 03:58 PM
慢慢供你以為人生好多個十年啊
搵個肯幫你一起同撈同煲既
lckiong 發表於 2014-1-3 04:00 PM
一人一份,其实日子都系甘过嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-1-3 04:03 PM
有人肯仲我一起捱先得架
供車幾個十年,供屋幾個十年,供書教學幾個十年,加加埋埋就真係有好多個十年喔~
lckiong 發表於 2014-1-3 04:13 PM
加加埋埋就入得棺材啦
咁你要肯同人哋一起捱先得架
lckiong 發表於 2014-1-3 04:15 PM
我係肯定要捱架啦問題有冇人仲我捱嗻嗎
一路供车又可以一路开饭嘅嗻,无咩所谓嘅
lhy92725 發表於 2014-1-3 04:18 PM
一路供車一路開飯緊係冇問題啦,問題係兩個人一起唔止供車仲吃飯架嘛~~~
两个人米有两份粮咯
lhy92725 發表於 2014-1-3 04:25 PM
之後就兩份糧幾個人用架啦
都可以暂时两个人用住先嘅
你为咩改佐只马仔做头像嘅
lhy92725 發表於 2014-1-3 05:03 PM
冇點兩個人住啊
馬年咪改馬仔頭像囉
都仲有成个月先马年嘅
lhy92725 發表於 2014-1-3 05:13 PM
冇所謂啦,唔知今年有冇特別嘅馬年金牌咧