返回列表 回復 發帖
冇所謂啦,我周不時都係咁依d軟件搞到我係網上寫字好快。
用手果陣就唔識寫字咗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你地點講我都唔明白,也唔需要明白。。
KK  早晨
SweetLemon 發表於 2014-1-9 11:18 AM
明咗再投資嘅話會發達架
呢度呢两日都研究紧果只吾知咩币
KK想另揾途径发达
lhy92725 發表於 2014-1-9 11:29 AM
咁就唔會,因為我唔相信虛擬嘅嘢嘅
關搵女朋友乜嘢事
揾多D钱啊嘛
lhy92725 發表於 2014-1-9 12:20 PM
睇錢嘅女人唔長久
kk...早
金石良 發表於 2014-1-9 01:40 PM
言爺早晨
新概一年
由零开始
所以要加倍努力d啦~
可能过左新年先在吹水啦~~
0winnie0 發表於 2014-1-9 01:57 PM
咁耐
槟城有适合小孩玩的地方?
多谢你概红包
0winnie0 發表於 2014-1-9 02:00 PM
周圍都有嘅
唔耐
我觉得我已经某时间存钱
就要花很多钱
好惊咯
0winnie0 發表於 2014-1-9 02:12 PM
慢慢存啦
年底都是花钱的时间,应洗就要洗的咯
lhy92725 發表於 2014-1-9 02:49 PM
係啊,我存钱都係年中,年头仲年未都存唔到钱嘅
有得存到都算系甘啦
不过单身人士年尾应该都吾使洗好多钱吧
lhy92725 發表於 2014-1-9 02:58 PM
年尾d保险全部到期,所以要洗一笔
呢D数应该平时计住慢慢存起一D,到年尾就够啦
lhy92725 發表於 2014-1-9 03:04 PM
都係一笔钱囉存咗咁耐,一下全部俾返佢
卖佐架车米吾使烦咯
lhy92725 發表於 2014-1-9 03:07 PM
卖咗架车点返工啊
跑步、踏單車
lckiong 發表於 2014-1-9 03:43 PM
你示范俾我睇
我又唔想賣車,點解要棄車去行路
lckiong 發表於 2014-1-9 04:01 PM
我都唔唔想賣車,係貓貓叫我賣嗻嗎
呢D数应该平时计住慢慢存起一D,到年尾就够啦
lhy92725 發表於 2014-1-9 03:04 PM
又差d忘記
lhy927255 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
咁你要同貓貓溝通好啲咯
lckiong 發表於 2014-1-9 04:22 PM
佢建議嗻,唔代表我一定要做