返回列表 回復 發帖
你呢排都要在擦药酒中渡过的啦,练返三几个星期就无事咯
lhy92725 發表於 2014-1-13 12:07 PM
睬佢都傻,俾佢自己好返
都冇我份
lckiong 發表於 2014-1-13 12:08 PM
依架咪有囉
KK 午安
chan200308 發表於 2014-1-13 12:54 PM
老陳下午好
打    打到手好痛
chan200308 發表於 2014-1-13 12:55 PM
沙袋
KK
chan200308 發表於 2014-1-13 12:57 PM
乜嘢事
chan2003081 秒前TVB 5000000 元
積分轉出

chan200308 發表於 2014-1-13 12:58 PM
咁快
一山不能容二虎,除非係一家人
LastWinner 發表於 2014-1-13 12:59 PM
老虎冇一家人架,大個咗就有走出去架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
老虎从来都是单打独斗嘅
lhy92725 發表於 2014-1-13 01:36 PM
所以咪除非一公或一母囉
老虎係有一家人架, 係動物公園有見過
LastWinner 發表於 2014-1-13 01:44 PM
果d係被逼嘅嗻
笑爆咀
我個朋友部iphone5S認不到他的指紋
我上網搜尋過原來已經有人發生相同事件
證明不是單一事件
他之前還不停話蘋果點好點好
真係抵佢死
哈哈哈哈哈哈 ...
perfectman 發表於 2014-1-13 01:55 PM
最近無論samsung或蘋果都持續出現好多問題,搞到我想換電話都唔知換邊個好
被逼都係一家人吖嘛~。

我去同老虎仔訓覺啦, 各位晚安
LastWinner 發表於 2014-1-13 02:08 PM
被逼嘅話一家人都冇意思啦晚安
咁樣點回呀
chan200308 發表於 2014-1-13 02:11 PM
回到架,capture我嘅話咪得囉
邊隻好我唔敢講,但係邊隻唔好我就好肯定
蘋果一定係最差
又貴又垃圾又自閉
淨係講將download嘅歌同電影放落iphone,過程煩到想死
我已經同我所有朋友講,整iphone野,唔好煩我 ...
perfectman 發表於 2014-1-13 02:17 PM
絕對認同,以前唔知買咗,依架打死都唔想在用IOS
三星无咩事啊,只要吾好是S3就得佐
lhy92725 發表於 2014-1-13 02:32 PM
但系身邊嘅朋友全部用samsung都好多事
只要唔係電話就得咗
lckiong 發表於 2014-1-13 02:56 PM
唔係電話你都唔會用啦
#10555 好似故意連5帖喔
lckiong 發表於 2014-1-13 03:02 PM
冇相干啦
雅姐有老虎仔陪训觉甘好啊
lhy92725 發表於 2014-1-13 03:26 PM
佢男朋友叫老虎仔
吾系电话你想系咩
lhy92725 發表於 2014-1-13 03:27 PM
唔知
佢有個仔叫老虎仔
lckiong 發表於 2014-1-13 04:04 PM
都得
三星吾好米就用HTC啦
lhy92725 發表於 2014-1-13 04:09 PM
少人用,唔知好唔好
其实买电话都是撞手神的,同一个城市买,呢部好都吾代表第部一定好喔
其实我都用紧S2,都几满意架
lhy92725 發表於 2014-1-13 04:51 PM
絕對贊同,好次我賣手提電腦咁,同一個款,一d人可以用幾年都冇問題,一d人用一個月就出問題
KK兄下午好!
巧開來 發表於 2014-1-13 05:32 PM
來來兄下午好
系喔,KK又话要去电脑展嘅,今日开始佐啦?
lhy92725 發表於 2014-1-13 05:34 PM
未開始,大馬嘅電腦展係五,六,日三日嗻。
kk早
點解仲未派700萬x3俾我嘅
金石良 發表於 2014-1-13 09:28 PM
x3就冇啦,不過extend到710頁
700萬x4 thanks
luke168 發表於 2014-1-13 09:30 PM
好!!難了
啱喇,各位對小米有咩評價呀?想買部揼床下底
金石良 發表於 2014-1-13 09:32 PM
你試咗先黎評價啦
輝仔仲狼
金石良 發表於 2014-1-13 09:34 PM
多得你教壞嗮
今晚嘅晚餐

perfectman 發表於 2014-1-13 10:27 PM
KK中意食包啊?呢类包吾系个个啱
lhy92725 發表於 2014-1-13 10:42 PM
對包冇乜嘢抗拒
我有个同事,咩包都食,就是吾食呢类白面包住馅的
lhy92725 發表於 2014-1-13 10:46 PM
乜嘢包唔係咁架
我對蘋果絕對無任何好感,唔係講產品,係講佢公司嘅行徑作風,加上果粉們嘅神論,
我好記得我曾經同一個果粉爭論一個問題,你地又嚟研究下

佢就話無得換電好過有得換電,我問佢點解,佢話用外置電池方便過換電, ...
perfectman 發表於 2014-1-13 10:50 PM
無可否認,一開始嘅蘋果的確很好,就算唔可以換電池,我個人覺得都冇乜嘢問題,但係近依幾年做紅咗,加上其他牌子嘅進步,蘋果的確差咗好多。
周不時upgrade IOS,我依d懶得upgrade嘅,舊version用耐咗就越黎越唔方便,好多嘢都唔support,再舊d嘅version直頭幫你自動restart將電話入邊d嘢全部洗嗮變成新電話,你話你火唔火?好彩中個唔係我,係我朋友,仲有連中兩輪
可惜大馬冇紅米賣
睇下官网有无啊嘛,应该都可以去买的
lhy92725 發表於 2014-1-13 11:22 PM
我比較想睇真機係點樣先,先落手買
蘋果連live wallpaper都話無,原因係佢ram少,行live wallpaper就會好lag,連咁簡單嘅用戶選擇都唔比人,
set個天氣widget又話,D果粉就話係系統安全問題。

唔通用iphone真係會影響智力? ...
perfectman 發表於 2014-1-13 11:22 PM
你講嘅live wallpaper仲widget我都唔知係乜嘢我只知道,好次我咁無知仲乜都唔識嘅用戶,都覺得蘋果開始唔好用,單憑依點就好有問題啦!
KK早晨.
pknoface 發表於 2014-1-14 08:47 AM
ken兄晚上好
KK早晨,起身练功了喂
lhy92725 發表於 2014-1-14 10:08 AM
起身練乜嘢工
morning
perfectman 發表於 2014-1-14 10:13 AM
完美俠骨摸你