返回列表 回復 發帖
呢D叫晨操啊嘛
D马仔都每日早上跑几圈啦
lhy92725 發表於 2014-1-14 11:54 AM
係被人逼跑幾圈
佢哋唔係夢遊咩
LastWinner 發表於 2014-1-14 12:02 PM
夢遊係夜晚,依架講緊早晨
雅姐你好啊,仲未训啊?你只老虎仔呢?
lhy92725 發表於 2014-1-14 12:09 PM
老虎仔要返工搵錢養佢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk食咗飯未?
金石良 發表於 2014-1-14 01:21 PM
啱啱吃飽唔使下下出刀仔嘅我識詠春架
kk仔又唔知講咗去另外嘅台囉,我跟唔上架
LastWinner 發表於 2014-1-14 01:29 PM
爬貼咪跟得上囉
乜春話?有咩用架
金石良 發表於 2014-1-14 01:53 PM
出黎講手咪知有乜用囉
一话切磋又闪埋
lhy92725 發表於 2014-1-14 02:26 PM
叫佢出黎俾佢打都驚
慶祝700頁,多謝大家嘅支持

時間支出收入操作LastWinner3 秒前TVB 7000000 元
積分轉出chan20030818 秒前TVB 7000000 元
積分轉出lckiong38 秒前TVB 7000000 元
積分轉出luke16854 秒前TVB 7000000 元
積分轉出CC5171 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出巧開來1 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出BlAckCaTinA2 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出金石良2 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出perfectman2 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出BeiDouChef2 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出lhy927253 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出
就因为是纸,先要环保啊嘛,一只老虎要成棵树架啦
lhy92725 發表於 2014-1-14 03:17 PM
咁誇張
講嘅嗻,因為依架d人知道環保可以賺錢,所以先吹起環保風嗻
样样都是以揾钱做前提架啦
lhy92725 發表於 2014-1-14 03:38 PM
所以咪話囉,環保係呃人嘅,主要目的都係搵錢嗻
話咁快七百幾頁
go2david 發表於 2014-1-14 03:41 PM
你遲咗一步啦
KK有号召力啊嘛
lhy92725 發表於 2014-1-14 03:42 PM
大家俾臉嗻
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
不愧是基基
go2david 發表於 2014-1-14 03:43 PM
基基
露一露
chan200308 發表於 2014-1-14 04:00 PM
露乜嘢
突然比老细点佐一轮
lhy92725 發表於 2014-1-14 05:43 PM
d人突然唔見嗮
都話咗只得三日係電腦展,我要去四日嗻
仲有一加環保兩字就m咩都以賣貴d
perfectman 發表於 2014-1-14 08:08 PM
冇錯
KK兄晚上好,多謝你這裡破700頁的獎賞!
巧開來 發表於 2014-1-14 08:20 PM
來來兄晚上好不客氣,大家高興就好
KK  selamat malam。
SweetLemon 發表於 2014-1-14 08:23 PM
凍檸姐我慶祝700頁竟然唔出現
我都唔知。。。你直接派俾咪得咯?
SweetLemon 發表於 2014-1-14 08:41 PM
唔啱規矩嘅
SweetLemon9 秒前TVB 7000000 元
積分轉出
咁啱唔啱阿?
tvbkk123         1 秒前         TVB 70000000 元                 積分轉出
SweetLemon 發表於 2014-1-14 09:10 PM
竟然俾返我轉頭,仲要多過嗻
KK晚上好. 多謝晒D獎金! 恭喜过咗700頁!
pknoface 發表於 2014-1-14 09:51 PM
ken兄早晨唔使客氣,800頁都會再派
KK吾啱规矩到好出面喔
lhy92725 發表於 2014-1-14 09:56 PM
大馬style
詠春高手碰上氣功大師, 仲讲勿规矩呀?
pknoface 發表於 2014-1-14 10:14 PM
講手得啦
原来是惺惺相惜
lhy92725 發表於 2014-1-14 10:15 PM
心有靈犀
原来练功夫嘅就是自己友喔
lhy92725 發表於 2014-1-14 10:24 PM
緊係啦唔同下下講打講殺乜,你估做戲啊
多謝KK, 仲会有900頁, 1000頁, 2000頁.......!
pknoface 發表於 2014-1-14 10:25 PM
冇錯,學貓貓,每100頁加100萬