返回列表 回復 發帖
大家早晨,依架先返到
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
外星貓
係啊落閘
大家早晨
第一句一定要講早晨嘅
緊係冇,聽日最後一日搏殺日啊
电脑展就三日货仔咋
甘其实生意系米好过在商场啊
lhy92725 發表於 2014-1-18 11:12 PM
如今電腦展實在太多,係會好過商場鋪頭,不過比起以前,實在差咗非常多。
其实米即系集中一个地方比D人黎揾电脑产品
都是销售的一种手段嗻
lhy92725 發表於 2014-1-18 11:38 PM
係架,不過依架每個月一次就真係非常過分,搞到d所謂嘅電腦展好cheap咁。
ken兄早晨
大家早晨,可惜我好攰,落闸,唔好意思
KK早晨. 寻晚训得好吧?
pknoface 發表於 2014-1-20 08:23 AM
ken兄晚上好尋晚訓得還可以拉
KK
lckiong 發表於 2014-1-20 09:49 AM
小強
早晨
perfectman 發表於 2014-1-20 09:50 AM
完美俠早晨
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-1-20 11:34 AM
老陳早晨
KK仲未返黎,吾通今日放假
lhy92725 發表於 2014-1-20 11:37 AM
今日係放假
直踩完之后可以抖返日,你老细都几有良心喔
lhy92725 發表於 2014-1-20 12:21 PM
咁啱我嘅休息日轉去星期一嗻,你估我老細真係咁有良心啊
你都转得好快喔
lhy92725 發表於 2014-1-20 12:28 PM
轉乜嘢
轉今日休
lckiong 發表於 2014-1-20 03:28 PM
原來
转休息日咯,成日转架?
lhy92725 發表於 2014-1-20 03:38 PM
有特別事件先會轉
KK店鋪一星期開七日,所以全部員工要輪流休既
lckiong 發表於 2014-1-20 03:42 PM
冇錯
lckiong4 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
其实都好嘅,人人机会都平等嘅
lhy92725 發表於 2014-1-20 03:57 PM
正常
甘有咩特别事件啊
lhy92725 發表於 2014-1-20 05:07 PM
好次今次電腦展咁囉,全部人都冇可能一個星期裏面休息嗮,咪轉去下個星期囉。
即將發生既特別事件:過新年咯~放假咯~
lckiong 發表於 2014-1-20 05:26 PM
支持