返回列表 回復 發帖
[參加挑戰意甲山遊戲]
第16回截止時間 12月18日03:45 AC米蘭v錫耶納
第1層(估2.5球 入球大細) : 入球細

大家好!多多指教
[參加挑戰意甲山遊戲]
第17回截止時間 12月21日01:00 錫耶納vs費倫天拿
第2層(估 第一隊入球):錫耶納
[參加挑戰意甲山遊戲]
第18回聖誕大送禮 截止時間 12月27日00:00
第1層: /
卡斯辛奴!

大家聖誕快樂
升晒喇各位,有d仲去到好高添
大家下場比心機喇
huhut6432gj 發表於 2011-12-27 11:36 AM
huhut6432gj兄,咁我想問第二層可唔可以兩隊估無入球架?
可以,當然可以啦
huhut6432gj 發表於 2011-12-27 07:50 PM
OK~唔該曬
唔好意思,我想問下我應該係1層還是3層?(1#寫我3層?)

我應該係由2層無玩跌返落1層的~
唔理啦,我由1層玩返起啦

大米終於打破宿命啦,大器晚成,個個意甲名嘴都要收爹,佢哩場隨時可以梅開三度架

[參加挑戰意甲山遊戲]
意大利盃
國際米蘭vs熱拿亞
第3層(估主客和):國米勝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好野!
唔該曬,已更改了,THS
贏硬
huhut6432gj 發表於 2012-1-18 07:26 PM
唔......唔太肯........唔太肯定
..............其實尋日我無睇AC 0:1國米果場,只係睇左D賽後新聞
但我岩岩係土豆睇返,原來大米都係踢得麻麻咋,大半場用死守踢法.........
不過國米對哩個盃賽都好緊張,應該穩贏掛

可以睇睇

評分次數

初来乍到 ,各位好!我是国米球迷!

不知能不能参与游戏!

第一层大小球吧~~祖云达斯这场 我猜大球
罗纳尔多 發表於 2012-1-20 08:44 PM
hello,你好!
我都係新人,多多指教
睇返祖記戰績,入球率都頗低,18場入得29粒........我諗好大可能0比0/0比1/1比1 ......好難估呀

[參加挑戰意甲山遊戲]
第22回截止時間 01月22日03:45 阿特蘭大vs祖雲達斯
第4層(估 入球單雙):單
其實我都只係吹下姐,千萬唔好當真
你既1-2都好正路,但如果1-3/0-2既機會微D,不過我總覺得0-1最似

哈哈,anyway 1-2定0-1,今晚就知了
我衰左了.........
唔使講野!

一定係拿波波,超鍾意佢地既3.4.3既全攻型踢法,加上我打WINNING都用緊佢地
卡雲尼,拿維斯,咸錫已經到左神級~出曬3個就連國米,曼城都要彈開呀.......
雖然拿波波專踢盃賽,但聯賽已經連和2場啦,哩場肯定不容有失呀!
熱那亞準備受死吧!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

參加挑戰意甲山遊戲
第23回截止時間 01月29日22:00 熱拿亞vs拿玻里
第3層(估主客和):客勝