返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生..
& L# _% g3 ^$ e5 h5 ztvb now,tvbnow,bttvb你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"
' c2 V# x- I0 }& v; g% P$ H$ ntvb now,tvbnow,bttvb
' _3 k9 r/ u! [% b) i& ?) \tvb now,tvbnow,bttvb叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。"
; x3 o7 F) v9 @: I5 O- e& TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ], O9 w* R$ ^  y
好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??
$ ]7 W7 m* Q% \6 m6 Y' l' t! `公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' |3 R5 B0 ]0 B6 `, [- s! a6 ]
佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............
+ `# B( C/ C" _: ~tvb now,tvbnow,bttvb2936912tvb now,tvbnow,bttvb6 j) r0 v$ F3 s, @  r$ [7 K
leekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
8 C4 Y4 y# y: K5 c* V/ n# o1 ]

4 C; w$ i) l8 F! ytvb now,tvbnow,bttvblam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
6 ^% l5 [* S' W3 d8 T公仔箱論壇2939643www2.tvboxnow.com4 r, k$ ]1 y  m# i; q& D5 N
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。- K/ w1 T( o+ I6 u# O
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
公仔箱論壇" l1 ~  v8 W, ~9 U
  S3 i  ~, N4 e# m/ Z! n/ t
佢真係唔似32歲呀
+ `, D# \! u) p6 ^# Qtvb now,tvbnow,bttvb係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。tvb now,tvbnow,bttvb. y4 B! G  ^* s' W/ t
2 f" ]/ x, t% _9 b9 A公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
$ S3 ~8 N) Q) b; n9 ~% e
www2.tvboxnow.com7 j. T9 z( F8 R% u
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
2946625TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# t9 {  s, v( f2 v8 X& ^) D" Y
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
2 m- l3 y( z# B! T- ^2 x! S公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
. ~0 ?& Q6 @( y% a. q; [, lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com2 K1 r" |/ I- w  z
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼公仔箱論壇9 J* o2 Z% E; e& M$ k2 X( G! T, o8 ^
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 v, O1 q' w, a4 q/ m- j- }) p
www2.tvboxnow.com/ \% }0 t- h: H
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
; }, T7 h7 D; r, ?% N歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇: f: @2 G* Z& }: W( e
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....: j/ s, e  T( t8 F+ i5 U* X6 B
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
# b. d/ L" d) V) y' j7 Z

/ w( R/ m) c/ p7 i  Stvb now,tvbnow,bttvb聽緊電視喇