返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb/ r1 q, w# o" R* `5 x' t0 B
第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
* h: a; ^+ Y% c% Q7 Z9 o& u2927296
, X2 }8 ?5 J6 Z/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
$ p" K$ \" A' U& Ywww2.tvboxnow.com# v8 p7 l; F  H$ L" O2 o) M5 m
話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ^' z% }# n5 ?9 S1 p& w( q
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?2 N) P5 {, p$ j5 A) z3 Y. J2 k; ?
: |+ r0 o: ^5 Y" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今日睇 ...
! U, k; M& z9 u$ H% b$ J: L! T3 K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ~- `/ q' o4 F# o0 n
tvb now,tvbnow,bttvb# s8 S, b, L9 _
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
  U8 q+ w2 }- ?, e阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
7 P# ?$ Q; A9 m) R2 Qwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
. w$ O0 V, I2 J公仔箱論壇/ g3 M; u, L  Z$ W# r% B( s/ [
你地知唔知阿棟真名呀?
( d1 D+ n1 R5 A+ x$ B( ztvb now,tvbnow,bttvb 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
( ?5 P0 @. }$ p公仔箱論壇2927826
7 J! I2 {1 ^1 l2 R/ @) BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
$ M, e2 p  s# e& |! b
8 w$ O. w# f: I7 h+ N
峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
www2.tvboxnow.com4 v$ T' f* ~) O6 ]$ K6 {/ v% q; L, a
2929288www2.tvboxnow.com- a! Q, a0 j0 }/ o6 K% t
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。www2.tvboxnow.com9 O- h' r' I, H. o
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
5 G2 ?  J8 |' kwww2.tvboxnow.com嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
# N# K- T7 P/ [1 T$ N8 P公仔箱論壇2929289
7 x, q) n% O3 L2 n; O" ~4 m# G; Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
3 I% S$ e# D: B9 O3 n$ ^7 f) O+ y; d3 a公仔箱論壇公仔箱論壇: ?8 e; k' |$ B1 S
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
! i  l; B* }8 M& {
哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? 7 h( T$ d  ^1 {, _: }
2929839. _6 }5 S9 G+ a1 o) u0 V0 M+ W
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
% }2 w, E6 G; h- V2 Y* v9 E公仔箱論壇 公仔箱論壇! ~- S6 i; p! @# ^

1 T! b) _7 H4 wwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* V, k9 J7 f; a2 @0 V: M

8 Q9 s& ~: g% z% `$ y公仔箱論壇敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!7 I! G$ M" [; T! l; l

8 X% l4 H# v& ?% ~. bwww2.tvboxnow.com徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!公仔箱論壇  o. R! {# C* @; p& g  I& `( S
欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @/ h( e# _4 i4 B& Q4 C
金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
0 G2 c3 L8 T# \6 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ }- G2 H- H% w9 ]$ X* s公仔箱論壇你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
% M& N& I) t: F. s5 x2 ]" Q/ p
1 q) g# Y& e, o/ S- E/ S/ s' jwww2.tvboxnow.com啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。公仔箱論壇! _% P; X( J) x  l
leekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
8 A" D  ^& ?; o: o7 ?& B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h+ f- q: p1 s  a
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minuteTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X9 V( c2 r& v6 l  x
Kobe home address...
' x5 X  j  i* L9 e公仔箱論壇xxxxxxxxxxxxxx
/ \, T( H3 e6 Q( |. C+ c' ttvb now,tvbnow,bttvbxxxxx, Shatin% K; g6 Y7 O1 Q/ c% m% Z5 i
Kowloon, Hong Kong
' `7 w, V( z( U+ j+ v* A) y, J* K- V; W8 P( I
When did Shatin become part of Kowloon?公仔箱論壇' f" |6 u  g  X
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
% u6 U; E# Q7 j0 awww2.tvboxnow.com
5 t, b  R  S. Q  Mwww2.tvboxnow.com你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...www2.tvboxnow.com( t/ P9 g6 K- S$ a5 C( N
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
, ^" O: T, I* @tvb now,tvbnow,bttvb$ M( N( K" F3 a* e' A
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?  T$ K$ \$ J% E5 ^  ~+ C  l# h8 i' s
公仔箱論壇4 ^( m6 F& ?. {5 |/ ]9 M
又改主題?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 U2 o2 i. m7 X& f: w% y8 W8 T
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,www2.tvboxnow.com* j+ ~  J; f* F2 v' e& j
各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,公仔箱論壇7 c% v6 F' b6 w. N/ h
天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,
8 J" X- e3 Y5 k! p2 Xtvb now,tvbnow,bttvb古 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& h! G- ~% x7 G4 i5 ?% p4 T
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K- _- F% L) Q7 \' w' }
tvb now,tvbnow,bttvb. [+ _- f2 b  t3 h) Z
唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
* I, [! d& ]0 E$ l9 owww2.tvboxnow.com我打中文太慢la... 英語會比較快 ! ^9 w. P9 u/ G* i/ y# T. b
Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
公仔箱論壇' D6 I" [2 K- [. F  g7 g) w9 b- ]% |
8 p& w0 S' v" |+ y3 F; {* w
我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
2931840TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M) q: z8 \1 p
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @1 s) u' Z2 l0 R$ G
leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
/ L; b. g; H# Y9 Z3 |tvb now,tvbnow,bttvb
$ @8 g- o* \6 g+ I公仔箱論壇我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.
8 O6 `9 N6 K' P1 J  @- ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# F1 `- G/ @  t. w" ]' p4 ]- T
As with security of the hotel, if the cleaner has .../ G7 z5 \( X4 q3 j5 Q( [
mrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
% ]; r( Q$ d8 [% z* ewww2.tvboxnow.com
* g6 j1 p5 v5 ^: K3 `2 `2 g6 h% ptvb now,tvbnow,bttvb係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"