返回列表 回復 發帖
# j/ N# }' |+ R; h* i  ~公仔箱論壇咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
5 C5 W+ X. z* h8 W的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
; V" u$ p% p* c$ p1 p; Jwww2.tvboxnow.com294200429420069 p  c2 ?, x8 X, |: z8 m
5 d1 x7 Y( \4 Z' b, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
6 e, ]9 B2 ?" C5 {8 Z  @公仔箱論壇
. _! h6 d, i* a7 V9 u1 e一樣咁靚
* y5 c0 K  q- ~: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
, D7 M1 ^7 q/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
; p+ b, I, d" G! j( l) W

/ K+ ~4 k, P3 I+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
7 l# K, J% a. I1 K6 R* u唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。+ U% z$ @: F& }* y. o' t% n5 w
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
6 K$ |- j  Z+ l# r1 rtvb now,tvbnow,bttvb5 X1 o' x6 P5 H% ]; g
tvb now,tvbnow,bttvb$ R- L- _5 p3 O+ x8 j2 T5 f
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 h9 ~) v( G# d3 U

! b7 M4 w( M. {$ S( d- f- Qwww2.tvboxnow.com如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, ' D) T: C2 e4 ~7 Z1 \% v3 T
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
, Y' `' s- ?9 ]+ a0 ?tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
公仔箱論壇! X4 @! i/ j+ z1 h! |' z9 @

* V1 V. }: D2 P- s& K# b' B5 d3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
( C8 ]( j# z7 Y# P% zwww2.tvboxnow.com2946635公仔箱論壇& S; M& f6 q/ `0 e( J
2946638公仔箱論壇$ c4 Z. P" s- b8 c% W9 O
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
+ k+ B' E0 z$ n2 O
( q+ Y$ I2 n0 e+ U4 @0 V) ]公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w8 ?5 e3 s4 `
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
4 `. V+ E' S) r5 T* Etvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
+ a8 @* G# P; W$ F
% S5 \0 I: c! g6 B. P) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
  z1 X& I4 R) F, Qwww2.tvboxnow.com我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
公仔箱論壇( r9 X- s# m4 K: X4 `4 c1 O4 ~% l
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www2.tvboxnow.com2 ~9 H7 Q8 v0 b8 r
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。& q8 z& D+ \/ {* _! y' p* X. X* J
2947135$ k2 M; q. R* L
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
& D) `4 m4 `  e5 B
( m- I9 ?2 N4 Z% W公仔箱論壇咁老比人打patpat?
3 w- c$ s) `/ ^; B& [公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" [- ~) S+ I. F/ O8 i" i
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
" M# ?% v) C3 E% G" E  Z+ S9 w/ x( ^所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
" E: ^/ n3 Y' V; Q) E8 Ymnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
7 t0 a; Q3 S5 P4 p+ Hwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 Z6 `5 R: W1 _+ O
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
) |) r& R( y. n' _3 Y2 y+ b9 r
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........tvb now,tvbnow,bttvb4 m8 A+ ]0 W8 W2 O
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
- W" R0 ^% m' G7 u6 O% {tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 F3 M, J: A/ v. k; ?* L/ W0 m+ f
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
6 Z9 C- ~. g3 f; v; r因為近期劇情真係超悶...........tvb now,tvbnow,bttvb, e# Y) C8 L( {3 I2 M' e
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
: H* c: X! _% I% I  [

# j3 @: [( \- ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
4 U8 \8 b3 A3 a
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
  d; u4 z+ _* k0 t0 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
" ]5 i% }8 y, U& R) S
6 V' H: Z5 n% j: [0 Ztvb now,tvbnow,bttvb.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
$ V" X; l! ^+ Y4 F- l2 r: Ymnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
6 x  N4 T. W- L1 j" i2 ?: }tvb now,tvbnow,bttvb6 B5 A3 V! I. X4 A% Y) J
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
$ @# N6 q$ o; i/ t% y" i# [% ~www2.tvboxnow.com使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
: o& d% y- [  p. oleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
$ k3 D; ]. U; D# v- x% R; f
4 H) D  A/ Z/ n" ?+ u1 N沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉