返回列表 回復 發帖
無馬明份
) i& @9 o/ |5 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H; d* z4 U8 p1 ?% F8 R5 q
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........tvb now,tvbnow,bttvb% H/ s3 V; b( q8 a
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
公仔箱論壇9 ?0 f2 t( M& u" u1 Q0 t4 Q
) T/ ~- T; F$ ]" Q) O. b
最鍾意馬明同定欣架喇
' p" }, p' Q6 Z. @/ s3 y
我想要馬明的外套多D
8 @- R6 g4 m- A9 M過幾個小時將會看第一集.
- h/ C# N6 Q1 M( S% [* RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
2 j" E- f6 G5 kwww2.tvboxnow.com; {, \1 \- y8 t! e
我要馬明個人
第一集
5 ?. Q# A1 Z, ^* Q- ^7 z馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽
, J' M( Y9 y$ p& G0 Y4 c6 N4 B法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面9 W& C, j6 i& e5 T; [! }
槍戰的地方有石油氣罐 tvb now,tvbnow,bttvb+ I- ]- u+ l" E8 v0 j" z
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A+ P* {$ @1 x+ Y
公仔箱論壇, F, K- ]) g& N
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
7 ^9 g' U9 N1 X7 n0 qwww2.tvboxnow.com問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人公仔箱論壇6 b# ^' ^! J2 T: H( u# V( ~+ ^- H
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
www2.tvboxnow.com/ Y1 w, Q6 G/ O
tvb now,tvbnow,bttvb1 n3 C& y# V8 @
唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
) D9 ^# L+ n" q& ?! \; wtvb now,tvbnow,bttvb我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
+ L$ t8 W( B4 r/ Z" M: btvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
1 Z( z7 @& J' I! [/ i! z0 Htvb now,tvbnow,bttvb7 o9 O& l, i  C0 j- Y& R
海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
+ u: t/ N- ~: F, l4 Z$ E- F3 W

: n6 S, p1 S* o9 S# X4 u9 ]公仔箱論壇2964513tvb now,tvbnow,bttvb2 E% ^0 r1 |6 t# U  O
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....
4 F! d  J; h! x9 q8 O; ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
0 h- K- S8 H2 ^9 B8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- ^- e% j* P, M* N: o8 z2 h我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382tvb now,tvbnow,bttvb' S) P: n, [3 V- v; r
( [/ n4 g/ p8 w7 t/ z+ B' z+ k2 x% l+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
2 g( R' E/ G4 j# t6 Z: g7 E; P7 R公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
; {$ P. N% ]* w7 @8 y- }+ M2 K+ X/ d" ?公仔箱論壇
. q) d1 }0 i% P. c( p公仔箱論壇其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真
" q: e# C& Q& e9 T9 C- @) ]! g6 ZPedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j1 [5 {1 `+ a" ?$ Z6 C6 V

5 A# Y2 R" m( d* @無祈望就唔會有失望架喇