返回列表 回復 發帖
無馬明份
, q# H+ k7 J' d1 e8 jwww2.tvboxnow.com4 z! ?, j: k, P% S( R
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........tvb now,tvbnow,bttvb* c1 @; ]' R9 F3 I) u. d8 `
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
8 t( `  f2 E* B4 [; o8 z6 ~公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 j+ n" C4 T8 ]2 Q7 Q" O- u( X2 S
最鍾意馬明同定欣架喇
1 B4 w* Z9 N# p* G2 a( }公仔箱論壇我想要馬明的外套多D/ O, s9 ?+ |' [/ D4 Q& \
過幾個小時將會看第一集.
4 o9 C6 M+ P* h% y1 ]' ?2 o. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
) M4 ^" w* p: Z( D4 ?. |
9 t& M/ l; P$ N4 I. J" b我要馬明個人
第一集www2.tvboxnow.com2 C/ f( k9 z, X8 Y6 A
馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽公仔箱論壇0 f. C: w/ a/ \& k* @
法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面
% w5 O9 u. @' u公仔箱論壇槍戰的地方有石油氣罐
2 N$ b  {2 W0 g  q/ z& s  ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
4 Q( O3 n1 h0 ~8 C7 e1 d$ vwww2.tvboxnow.com7 F0 [( w. r6 A3 E/ v% d3 u
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
$ m4 y+ u) _+ R6 R/ R+ ?: T
問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人www2.tvboxnow.com0 W1 L4 s) G2 d/ _4 [0 d$ ~. X" x
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: R; k  B2 p6 }7 T+ g  t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a) @0 F8 e4 A8 g) g' c5 J
唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
& N% [8 M8 d9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
$ z3 X; q/ c" A5 L; p" t; d" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
6 z6 E- d. l" Y; i2 W

4 w0 Z# K9 R" f4 O! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
: N0 V/ N1 h5 S- r: c* dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- k) C0 T+ v) s* W' ^2964513
9 G8 T! z( S  B( b' e我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....
7 F- i2 c! {# N. [8 I" J! N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
公仔箱論壇  v; z7 o2 |0 w5 Z. u1 B
" A+ A3 ^' h1 ?. l' K
我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382www2.tvboxnow.com& n* z+ z/ J5 y5 r( U4 I( @- f: J
2970383www2.tvboxnow.com( Q* K; P& k3 |" ?
原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
6 o3 m8 P, \$ A- Vleekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
. Q' F+ q, \% _6 mwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇  u8 E; k0 @  B  m- R
其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真
3 O+ Q$ j" }* HPedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
) G2 \/ x1 ]* V* q4 e: n4 b4 B

# \6 T; H: l9 O) o7 V2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無祈望就唔會有失望架喇