返回列表 回復 發帖
8 K. n) W* e% m' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我又恭喜「藍男」呢一pair。www2.tvboxnow.com+ s' j! u, p$ O, o9 j
我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?
3 S( ~0 d$ |% j; ytvb now,tvbnow,bttvb
, {; D" n! n/ `/ wtvb now,tvbnow,bttvb2987844tvb now,tvbnow,bttvb7 n  Q' K) l) k( f7 ]& |1 {
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, _/ ~- B1 S# T8 F

9 M& @$ v  H# w0 e0 @; \2 R- g$ ~亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
www2.tvboxnow.com, m# s5 s1 ^2 i; D  B& o
當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
1 p( r5 b; a: O公仔箱論壇9 s+ G; V, c. f& B
細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。  {$ z$ z, j8 }' [! K( j

7 m3 ]" q# Y$ r5 c2987841 ...
1 B" C" ?! g; y% r1 Dwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
7 V3 @8 T9 V7 i公仔箱論壇www2.tvboxnow.com; a* E  `/ @2 [
嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
4 H% t: ^& o0 N( j. J
2988372公仔箱論壇& e- \6 [! ]! ~5 W0 z
係露芙啊。公仔箱論壇2 \) P+ N  s5 l8 R: [% h8 u
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。
5 h0 d. w" U: cwww2.tvboxnow.com佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。www2.tvboxnow.com+ K: j$ P/ G3 X: c
www2.tvboxnow.com; v9 R5 t+ e5 w1 i
唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...
6 A* Y2 l% ^) v1 y0 ~$ Y. ]( ?9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
3 ?  X) Q  P7 f+ k8 X* u+ i3 c# C
公仔箱論壇6 L+ c* c- [( U
我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
0 G" w! c/ v, S/ U/ O$ L  _www2.tvboxnow.com
- |) D* {, R& j$ v7 dwww2.tvboxnow.com 呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
; i2 i1 C" t0 F7 H4 |如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
% l3 }% X+ W" o8 E公仔箱論壇
( ]" k/ E/ I3 c2 H& x7 F9 pLamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...公仔箱論壇' J( y; ~4 r, d% v
睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
4 D5 `& x# z- _, y: x! Lwww2.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
公仔箱論壇; @+ t. `+ C( {' H
tvb now,tvbnow,bttvb4 Z& [3 l! z9 }' Y
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
, N  w) S' `3 \
公仔箱論壇" q+ b- v) d7 n4 Z, V" e
哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i" h& }# ~: ^; ?; S$ _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Z7 F, C$ Q4 y! X7 o
講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...
" j" W7 p$ b" o; s4 Pleekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
; n; k9 y! z' O2 x0 d# lwww2.tvboxnow.com
/ n9 d% h4 c' Z; L6 Olamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀... www2.tvboxnow.com, ?1 J, q# Q7 S$ w

7 F+ j* S$ g8 I2 [. B  M8 A公仔箱論壇老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集