返回列表 回復 發帖
我一般7個鐘就夠咯
lhy92725 發表於 2015-3-28 10:34 PM
我正常瞓 9-10 個鐘,既話可以瞓15-16個鐘!!!
多謝 掌門 遊戲 2 獎金!!!
Ken 掌門 下午好!!!
Ken 掌門 下午傍晚好!!!
路人甲 晚安!!!
Happy Belated Birthday!!!

評分次數

Ken 掌門 早晨!!!
Grace早晨。 夠鐘起身煮早餐咯。
pknoface 發表於 2015-4-1 07:58 PM
Ken 掌門 早晨!! 啱煮完啦!!!
grace 早晨!
kingsleyyu 發表於 2015-4-1 10:49 PM
魚魚王 晚上好!!!
為咩系魚魚王嘅
lhy92725 發表於 2015-4-1 10:55 PM
Kingsley 咪即係王者囉!! Yu 咪即係魚囉!! 阿 Yu 咁可愛,梗係要叫佢魚魚啦!! 魚魚王者又可以稱為海龍王,又可以簡單 D 叫魚魚王囉!!!
Ken 掌門 晚上好!!!
Ken 掌門 傍晚好!!!
遊戲二:獨孤九劍
答案: 2. 破劍式特別派彩
HENRY_1689 秒前TVB 7500000 元
積分轉出金石良26 秒前TVB 7500000 元
積分轉出kingsleyyu46 秒前TVB 7500000 元
積分轉出nikon-d70001 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出my ...
Pedestrian_A 發表於 2015-4-2 02:35 PM
多謝 路人甲 特別派彩!!!

評分次數

Ken 掌門 早晨!!!

武當就要迎來一週年了.

為了多謝大家一年來的支持, 只要於香港論壇時間4月5號來到武當派造訪的朋友每人各得小小禮物一份.

多謝大家!

pknoface 發表於 2015-4-4 07:55 AM
恭喜恭喜!!!恭喜 武當派 一周年!!

Grace 記得Grace係喺差不多Ken 掌門開帖嗰排開始黎水區!! 所以就當係Grace黎水區一周年啦!!

Grace 都順便黎慶祝一下!贊助一億!! 麻煩 Ken 掌門代勞 平均派發與參與者!

pknoface8 秒前TVB 100000000 元積分轉出
多謝grace! 我順代其他人多謝妳啊!
pknoface 發表於 2015-4-4 09:56 PM
唔使客氣啦!!!