返回列表 回復 發帖
9 p! D* O3 y9 I
都係講事實o者~~
' q  ^; S! x! B( C$ J. I1 `我都好欣賞佢...佢好有火... 同埋真係睇得出每次都有進步.
* A( ?6 n( r, n" {& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; p1 c2 F7 E8 ?5 P* J  H" r6 nSa姐個角色性格其實好好講... 戲份應該唔少.
' ?( O. F2 Y( ~0 J公仔箱論壇]仲要佢唔止得翠如同張頴康依兩條線, 仲有同皎妃條線. 相信最後佢地係會成為朋友 ...
/ h% D6 j+ j! A. X/ L' ]* g1 gtvb now,tvbnow,bttvbhello12324 發表於 2014-4-5 03:34 PM
.& `- }$ @' _) f& @; h
公仔箱論壇% y/ Y9 h7 A# u' e- ?$ T* Y( D, D
哈哈,嘉琪身邊又多個自己人。
0 h5 W- r. D  E( F5 j3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第一次睇嘉琪做怪談,佢當年真係好比心機,連比人擺咗上枱要佢去召魂都無怨言,佢都一路喊但一路做完為止,非常敬業樂業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, u) y; l2 o$ C' M/ Q

* D" O8 m. w; [; \Sa姐一角真係可以有得發揮,請繼續支持。
9 o5 v. O9 `& F( M3 R& I7 r公仔箱論壇# d9 m, ?8 M% k: |- l  g
劇組人員想講出現代人喜歡以電話短訊 / 通訊apps溝通, 以及所帶來的問題
* I. d" O% O* \) w9 K5 c. z其實呢個諗法唔係唔好, 但拍攝手法就真係破壞套劇, 明明可以好簡單交待的事, 又要拖長來拍, 仲要東一忽西一忽 ...www2.tvboxnow.com& z" C/ w) c' p; }/ v! {
tycn3320 發表於 2014-4-6 09:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 k9 ~/ ~" u* S9 O2 N& }
睇少一、兩個留言都驚跟唔番劇情,都係淨係睇009算數......
公仔箱論壇* m: E2 }9 \1 j5 M7 m' P
第1集 天下無雙www2.tvboxnow.com, v# y% u/ A- ?! C
第5集 每一個明天   黑夜不再來TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w/ R' |- ?. x% E( V+ d
第6集 人來人往
7 t% P' m5 N, y5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第7集 每一個明天
" \+ e3 q: z3 V" Awww2.tvboxnow.com第8集 每一個明天$ D- _2 g; _4 b  H5 {0 V! v+ E

: v& v: u% z6 Z9 F% B' R  E% C; U! ^0 swww2.tvboxnow.com真係好好聽~
) n8 _, W, _' b( b$ L" l, Ctvb now,tvbnow,bttvbzzleezz 發表於 2014-4-10 07:36 PM
www2.tvboxnow.com& B9 T6 p6 n1 v/ S6 t6 e) c

$ v$ k2 [5 l% T. l! h) rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁啲歌手嘅歌算係本劇嘅甜品囉,唔喜歡睇劇情都有第二個選擇,幾好......
/ S7 I: `* Q8 ?公仔箱論壇, r. r# |6 F! G7 }: s4 \
唔知係咪姚子羚個喊樣慘樣真係非常令人難忘,所以成日都遇上各種悲慘角色。就算喺《女警愛作戰》做癲婆蘇星佩,戲份少但一樣悲慘,睇完都有啲心酸。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 M+ \( {! J( K# W9 ~1 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我愛姚子羚 。請大家留意佢雙喊眼。同係喊戲,但由Elaine演譯真係悲苦百倍,真架!www2.tvboxnow.com4 X4 w; H' X& S7 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I+ l) @4 b# m8 z$ w
不過佢真人咁靚女,所以貼番啲靚相平衡一下。
6 `7 }2 u) p, U# [" Q& P& m
" r( V* P2 _4 b7 x; J1 ], s隻009响梳化企响度勁可愛呀!
2 X! c, I% W0 g7 s. r* ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-4-15 02:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L7 D% W' \( s! M/ V8 u# G
, a5 D+ `/ _; H) v9 z
細佬,你又返咗嚟啦,太好了。
' y  f; B' k/ w! N3 q5 d1 wwww2.tvboxnow.com% E% a0 H% ?- A$ H  E' g9 m0 o4 T
所以我都話,本劇會唔會成為嘉琪佢喺最近兩、三年嘅代表作呢?3 n8 @8 s  E" ?+ W, [

u0 V8 ~7 z+ k  W, c$ J劇內呢兩位小朋友(悠悠同009),真係成為我暫時唔放棄本劇嘅三大原因之一。
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀
/ ^# O( c, [5 C+ W2719101TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d4 s0 A% A8 a. O
timmaxsing 發表於 2014-4-12 01:11 PM
) }) Q: W- i  w0 P

7 G% m% q# }# F5 u8 [1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。公仔箱論壇0 }! ~, _' x' [- z# r( E" h

* v, q# R% R0 c1 N公仔箱論壇BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。
8 Z% r- n& p4 g' X/ s' p* R& m公仔箱論壇
3 H2 S3 Y  D- ~1 x$ v! D公仔箱論壇係呀, 今個星期 spring break 呀! 追唔切你地嘅進度添... 睇咗幾集, 我like009&宋柳娟
( {. O# o- _( r8 t/ a, V公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-4-16 06:02 AM
  R# u$ B1 `4 @: P. I; Y
慢慢嚟啦,繼續睇本劇嘅其他原因包括姣妃同黃金富呢pair「父女戲」好睇,黃金富鬧姣妃成日唔著褲周圍走幾好笑。
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...
9 V9 T$ }, r2 t2 {% B! h8 @tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
- k' B9 r9 h( \: ]- {第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; b  |. ]1 w, a9 s0 L1 R$ U8 [; f  L# M
現附上名單:
4 y" k7 O8 C! a+ ltvb now,tvbnow,bttvb
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
- \* q4 p; W* Y! j( E- hk.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
( k' {- e8 K9 ^/ h: p) j% X0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
6 V& ^/ T( n; @6 n8 e0 T% J! ^0 K2 r+ c7 t6 G* A
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
/ V9 @" K' U9 ~: U4 k2 W7 w' R, _7 Z大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
7 ~2 Y/ B& i% _+ K公仔箱論壇唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒公仔箱論壇: k9 U5 K/ d' `/ h; o# Y4 Q& e" t
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
公仔箱論壇6 p! w7 ]9 ?5 K9 o0 q
多謝hello12324補充資料........
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...( R7 b4 o, ]1 p% _
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 T4 w0 y) z- w

7 [9 E2 w. ]" Ywww2.tvboxnow.com我都輕輕覺得蔡研性格有啲問題,有心理、生理病係就係慘,Elaine演嚟都真係苦情,但蔡研私心確係多咗啲,所以有少少唔太值得觀衆同情。
$ `% N, q4 p! u8 \5 H" _1 Utvb now,tvbnow,bttvb又或者係編劇預留嘅性格上缺憾,令天送兩公婆嘅離異更見合理,亦使觀衆快速接受天追同初見拍拖。
www2.tvboxnow.com6 y$ X, g  B& M9 K: o
www2.tvboxnow.com+ a5 i2 C0 P3 ~% {$ r3 y
大文細佬,睇情感戲嘅分析,我想叫你一聲「大佬」。
" j9 I# q: n0 P, j+ \9 N大佬,你好醒呀。
初期我講遊過洪永城個張日熙趕客指數高,但其實有人同佢差唔多,佢就係樂天送。# Y! ~0 K- T* w) F
真係煩到呢...唔識用正常文字形容(唔可以粗言穢語吖嘛),船頭驚鬼船尾驚賊,我係女仔一定費事采佢。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h5 s5 K4 P; w3 V: I
好耐無睇過呢D小品劇。SO FAR 係今年最想追的: s/ l- o4 U$ G
suesanmi 發表於 2014-4-26 01:40 PM
5 R: F& ~. b' K, c- z咁你係咪未開始睇呢?www2.tvboxnow.com" z" i' ]& B/ H
希望我哋的評論無影響你。