返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得3 T6 H/ \  e# F( r' Y8 T
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
) G( y1 I+ \0 w, \- a1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ Z! b$ c, u4 G2 K2 K. Z9 Y/ Y哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
; `  G) H9 P3 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" g  c7 W2 T6 ^3 _! {% K6 {  K公仔箱論壇Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
" M, _( I( L* T6 P公仔箱論壇后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦公仔箱論壇0 J) s. H4 G# ]1 `6 U- E' O# h
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯/ y$ u) Q$ }/ a3 e0 q' t' ^, b
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
3 q- a8 W9 E6 Y8 `6 m係呀,唔死都一身潺。4 d* W  M, \3 Q, t* w
www2.tvboxnow.com( h6 w# m+ C# F& B+ K. U
6 N7 y2 K$ n1 b# L& A4 J8 n) e

7 c# D+ H: p" o' o) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
7 Q' Z: b& W) U7 t5 y. z* N8 {www2.tvboxnow.com
7 T7 y) I3 M% n, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb  x" b1 `9 l7 r$ A, v: x' k3 j
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。tvb now,tvbnow,bttvb' q+ f9 y  ?* g
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
- W( z& l0 Z) e- V, z8 {写情方面都吾错TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y1 c1 s- C: m- [
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦公仔箱論壇. X5 N1 Q4 Y1 r1 Q4 Z, `& }( B
比castle同kate更好更衬
6 ?% \" A5 v9 o* T$ i0 ~tvb now,tvbnow,bttvb仲有一出burn notice,我都觉得吾错* }& u7 M* {6 _! d% w. J8 Y
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
! a$ l" O! B- G/ j( }公仔箱論壇YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
: N' a5 e+ a2 S* Q3 `0 hBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
& t* I2 \/ t6 e8 E! x7 h. F$ etvb now,tvbnow,bttvb
# Y; l* ?3 F$ L. b& Q3 S8 Etvb now,tvbnow,bttvb至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
: s0 I) h( h+ G% h/ X, L: ktvb now,tvbnow,bttvb不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 公仔箱論壇* ?7 S5 W( V3 d& H6 y" @! }8 x/ j

& d+ R. _" I( x! S  N% B( X5 e公仔箱論壇
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
: G8 s! W8 r- D( _' A; r8 ~- p4 I' ntvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
) D, w. B* y; _- Y( M: W公仔箱論壇我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
) T5 a: j: v9 E8 @3 P) htvb now,tvbnow,bttvb
/ V3 N6 o. D$ y% VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
$ e" ?  ~" f. Y/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% U8 U. k! g% J# f# ztvb now,tvbnow,bttvbAlmost Human
# I4 E# e: F+ C' }/ n1 D' y' ptvb now,tvbnow,bttvb
- T/ N" N2 y& l, `( PTomorrow People
' Y) X( K( @" I- ^9 n- Etvb now,tvbnow,bttvb+ D. I: V# e! S9 E
Believe
1 Q6 f5 G9 X) k7 ~* d9 q3 [9 t/ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V% s! `6 M' Z0 x
吾知你有无留意呢出"person of interest"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ t( Y; M5 M/ C
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少tvb now,tvbnow,bttvb) M# k% _- r) I7 P" S2 k( y7 v2 H, P
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
$ x7 G( W5 O  e( Flhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- B/ @, F  ?& {2 H. l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U  R6 w& u1 P/ F  p3 ?
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
# |- G6 Z0 [% x" Z% q$ b睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
% S2 J2 q- w! F/ @' q/ S- F3 h8 qwww2.tvboxnow.com但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。# v9 j/ q. N$ l& v, U! J
- V  o! N9 O: e  u% A5 V
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。公仔箱論壇5 w5 J4 M! `$ B; y2 t9 A6 P5 K

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

- G3 J9 q( B  s+ stvb now,tvbnow,bttvb

2 x/ H! \  F2 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

还没有看!
3 U( F' r# I7 W: B# h6 Dlek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
www2.tvboxnow.com9 ~, [* Q5 k, l5 t+ M
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
8 u4 z, P6 X& d' X" B公仔箱論壇
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的" X2 A4 V! }7 z% @$ i
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
4 d. b0 Y' {7 k0 ftvb now,tvbnow,bttvb但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
% U6 Q, E. S! N4 e% W0 Blhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
www2.tvboxnow.com) h$ A0 Q( ]! u* r

# H; T) u4 c8 G' }$ L* r1 K8 b8 a' wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。www2.tvboxnow.com5 \% z2 {; y! H1 ?8 N: o- a* X+ p9 R
john系我偶像黎架www2.tvboxnow.com, k) M9 q- [' I% L3 v' e3 [( c
shaw串得黎几有性格TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 p1 W! Y6 T$ R) K. @1 U0 u
连之前的反派root都越来越有睇头啦
7 z3 A7 X; X: A; o8 A$ h* `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
$ f' o; F8 S- mlhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
0 h5 ]/ ]$ X- f* f- M1 m
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?公仔箱論壇8 h/ F9 m1 ^7 I" C8 M- X, X1 J
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯) \/ k6 ~; h8 y, [( `* T
相比近幾年果D仲垃圾啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q8 c8 C- q& ?. {! K* ~1 K
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
7 s, O0 a5 l% d; e% `+ c係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦tvb now,tvbnow,bttvb+ {) \) O" G; C3 O$ B- u
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ `5 s- r9 K$ ?4 V
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?