返回列表 回復 發帖
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐www2.tvboxnow.com, Y: n; x/ l+ I, e* v1 E2 j. |
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
. A' d0 p5 O7 N* G4 k# D. Q3 G8 \www2.tvboxnow.com蒙嘉慧似萱萱?www2.tvboxnow.com! X, ~7 B* F7 C1 F2 x- Z
如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
8 \. c4 ?0 c2 N8 }tvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
公仔箱論壇4 L- S* l% O" p0 Q  u6 C9 R

0 @4 {8 O2 D/ Q. j# C: Dwww2.tvboxnow.com唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
" c' C# v4 ^8 \/ Q6 ^' Jwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; X* c" z) h# o& g6 j* C! p' h2 t' q
carson終於復活啦,
& Z" m9 ~) Q+ J0 W- q公仔箱論壇b1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
/ Z, S8 ?8 Y- o5 w& _9 ^不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........www2.tvboxnow.com( d8 u" ~# Y; S2 N9 \- N6 Q5 `
公仔箱論壇/ W; z( B2 S4 d- a+ c4 r$ A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
. i0 V) T& ]& ?公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb. D) p# a$ |8 U& U; ~- U( k: F" f
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。www2.tvboxnow.com8 Q& f$ X! n) ]& s' o  G# U
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

) N3 @7 @5 i4 |8 E公仔箱論壇
2 Y; I0 k4 S6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 Q( E8 m0 r6 i/ M: U. C 公仔箱論壇4 a. _5 {0 u. q( E* i
Carson R.I.P.版本 2
8 k8 m4 q9 @$ @* [* p7 o/ n% n
敖SIR:
有正,安心上路。
& ]1 n/ H: x' ^$ [. r負能量:Carson,一路好走。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s& h( N0 K9 j$ p( z
Jessica:rest in peace, my love.
; }5 ?) a( K) z- j* U! x0 W" b' I  etvb now,tvbnow,bttvb有傑:大佬,rest in piece.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. r8 n$ Y) `' h  E
Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。www2.tvboxnow.com$ E( [" ^" m4 l$ h2 Q
有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
* o0 B( p& k4 i- D+ `7 x" VJessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?
; P- z; B' M3 ~# d0 Z) w1 Z公仔箱論壇
% c- h' S6 O5 \, \
+ M1 D, M$ U2 c0 fwww2.tvboxnow.com
& m! w/ [6 G) X7 B6 `5 owww2.tvboxnow.com

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

( D! m- @8 Y: ?% B  [! Mtvb now,tvbnow,bttvb: a& r2 h! n# M
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)

評分次數

• timmaxsing

請各位網友鬧我一句事後孔明。估估下遊戲非常easy,根本唔須睇通劇情,因為無記嘅編劇,都仲係用緊上世紀著名小說家古龍嗰招,即係最唔似嗰個就係兇手。
tvb now,tvbnow,bttvb; p' y5 f# @7 {; L' |5 B
各位網友睇吓吖,玉面金剛(懵面超人4號)個口同下爬,真係有啲似負能量架。
/ s6 ~+ _% w' s2 T- Z0 b/ e7 ?4 r0 U公仔箱論壇 tvb now,tvbnow,bttvb7 m$ G3 j9 l# R3 ?- e

7 C4 M" g- M$ k$ E9 N1 Atvb now,tvbnow,bttvb' r' Q7 a% S0 X6 e# V/ y
# W% h6 k8 ?- O+ Z" D
2777290tvb now,tvbnow,bttvb0 T$ O3 m% r, q3 t" j4 n/ W
跳到出位,紅爆網絡 公仔箱論壇" M1 c5 S. O) g. V- M# w- k" V; s; p
《叛逃》中你哋記得關禮傑跳天台一幕嗎?被人搞成跳上月球片段,他備記者問起,為何像《美國隊長2》無降落傘從萬多呎高空跳下同該電影情節無安全落地一樣......7 c, F3 e5 b1 y/ X5 w5 p) N+ I
關禮傑這一跳間接 ...2 k( i2 }1 f0 W2 ?
timmaxsing 發表於 2014-4-18 02:04 PM
& d8 _! w, u" t6 j! ~6 b& H+ K+ ], m好科幻咁囉。
我未睇到ending, 睇到21集, 巳經不停咁講, 我知道乜野叫膠劇喇, 同期播嘅愛我請留言只係一條線膠膠地... 但呢套真係無眼睇, 真係要比分, 我只會比佢50分啱啱pass甚至fail! 剩係一點已經可以fail呢套劇喇, 有乜 ...3 o4 K; A$ j: _5 S& L) G: }
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:20 AM
/ ~8 o. e! C' M( O  C
所以啫。唔知各位網友有無注意,小弟處理本劇主帖時好少討論劇情,多數就係用劇中角色寫處境笑話就算。tvb now,tvbnow,bttvb4 s3 ^: c5 N5 M% s
我並非針對本劇淨係識笑人哋啲弱點,而係劇內不合理的地方太多,多到已經無興趣去逐樣彈,似乎我比72分都係太過包容添囉。