返回列表 回復 發帖
www2.tvboxnow.com4 c( w* H0 O" a" {# F
公仔箱論壇# u6 W6 l! o' H2 c9 ?0 O" ~: y9 l& Z
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...www2.tvboxnow.com9 q& p/ e$ X; v. l+ N( v
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
4 S4 r% _6 |) C8 g9 J9 z細佬,你真係越爆越多嘢。
6 G  G9 G* b/ J3 N+ f) F小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題公仔箱論壇; t$ Y0 R5 O- V! u' B2 p
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
5 y' B* I- V/ c! ]' T. W% Mtvb now,tvbnow,bttvb唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
; t8 x3 W, h  @; s' v. P公仔箱論壇又直接講劇情會好悶.....
% L0 U2 K+ }7 G/ j公仔箱論壇
3 j9 `( c/ h2 I1 u9 U. LUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!tvb now,tvbnow,bttvb/ f/ f  B; _. U  S% @1 z
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
8 S  t# Z- ^2 O5 t" c4 d1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
( u! G# ?) ]& J/ S3 q- ]6 M; Ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% {0 P5 x- |( h
今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
0 P" i2 z, k, l0 O2 etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ q1 R( h5 v+ g( ?' n% z, N0 B
係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......www2.tvboxnow.com9 v6 j, V+ f# W( K+ L4 n+ ~7 C
感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
公仔箱論壇+ Z2 k$ f) a) Y8 F
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 公仔箱論壇8 ?% `/ a* _3 v) c# H3 Q) E
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...tvb now,tvbnow,bttvb/ V) M) f: h. }( Z
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
3 M, ^7 d5 a$ f: N# U8 d: S公仔箱論壇好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
+ a6 o9 a- {0 W  X( T8 I( l' j
www2.tvboxnow.com; U: J) S$ F+ ]) V2 W) c5 e
公仔箱論壇2 d% Q0 L. W7 k6 L
www2.tvboxnow.com1 Q) a, b* d2 M* ]+ e
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
0 o' e8 v( X( Ywww2.tvboxnow.com8 b' h# n3 H: u8 `# H

' D3 \8 n; F3 m1 ?$ Etvb now,tvbnow,bttvb小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。
& J. Q; r: g! g( n0 fwww2.tvboxnow.com爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...
. U- P+ |4 D7 A% N金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! s% s' T* a) o  V4 z! a4 Z
多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...www2.tvboxnow.com6 i5 q. O4 H7 q! x+ Q
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
/ K# l- D6 ^" p7 X$ p% D係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L% @  m; _- i! g/ K

# V- E4 }) M/ ?5 Y4 D! G; gwww2.tvboxnow.comlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z+ j9 M& [! S( V/ w
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~, a4 e' H9 B! S% Y. A" N
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...) {  y; ~- h# M& D6 _
我冇罷課亦都唔主張...www2.tvboxnow.com! m$ M5 J, i. r5 ]
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路..., S& |1 v- L' O8 @
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
' @* |  I8 e% [2 x% E大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
9 M0 p) a, H1 n  w公仔箱論壇又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb+ o4 p6 s0 W) l- c5 Z1 z

5 A! `9 F" P/ v: F- i: U/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
4 a1 e% W9 f2 L( o$ C3 _* b% ^
& c4 s0 b; ]9 j" u6 q公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
+ t3 @% f' Y' V+ F: p4 Y' p+ y" ~www2.tvboxnow.com公仔箱論壇5 K3 Y( F' w2 t# n  F/ U
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? 7 j- B$ |9 h+ `% O
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
8 Q/ O( h! C2 [; J4 ^: F6 u
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
$ `, N) T3 X6 [- `1 ~: K不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
) k* o- w* a/ ~5 N6 `* gwww2.tvboxnow.com可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
- L- ^0 {( ~* r$ L7 v9 f# G% ptvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
/ d5 h, H) w3 k- Z, }tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A8 N! E1 p5 l" C: K' a: w. R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。
! w' `3 q0 o2 Twww2.tvboxnow.com( T' z8 w( i* e4 J. M8 p
木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...tvb now,tvbnow,bttvb+ }+ u5 _5 s# }8 W9 x1 o
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
! D, f: v5 s& E2 ^- I6 L
呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
www2.tvboxnow.com/ n" D4 V; q# f) l- n

I9 V$ o1 S# W# k我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...
1 c* e2 Q8 |( ?! Q. ], \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n' N. J( Q( a' x& B

$ g# W$ B$ Z- ^& u  ^冇獎都唔要緊。
% Y3 X: M5 I8 G- J4 e, ^0 a4 P3 Zwww2.tvboxnow.com哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?