返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
2 j3 E* A* q  j) U1 {) w公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
$ s1 v+ {+ |; F' u" z( {) s! N
: j  A3 w; V& I0 \公仔箱論壇哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?公仔箱論壇' X2 X' `$ _' Z" [; x. ~0 _

1 c1 z! s# I* S4 J8 R% ?9 I5 Ywww2.tvboxnow.comYvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
9 ?- @& w. |! p6 S# W, R: Y$ uwww2.tvboxnow.com后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦tvb now,tvbnow,bttvb, l' J1 I4 l2 D" @
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
/ p# U1 ]1 J# B5 n- {- x2 H" }: plhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
# F0 @- _/ z9 @8 a. s2 N8 c
係呀,唔死都一身潺。tvb now,tvbnow,bttvb: M  _; r: r' D9 J6 D1 g9 }, A4 K
* G- K3 U( L! R6 r
www2.tvboxnow.com- F2 T# D+ L  m

. o4 d4 m8 O$ C1 b9 g* L6 O講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& z/ G0 ^0 h, `) L* o; L/ `

) V/ m9 P9 D  T  o% s3 ~2 K1 utvb now,tvbnow,bttvb

5 H1 L; q  y, s& Z8 ?tvb now,tvbnow,bttvb另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。公仔箱論壇: d8 P! ~. D+ \, Q' m
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
  g$ P+ r; V2 [9 t9 U5 \2 y; ?www2.tvboxnow.com写情方面都吾错TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z# J6 Y, Q* a) r( [5 @# q# Y
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦www2.tvboxnow.com7 r3 ]- n) T. U$ u, M' I8 @
比castle同kate更好更衬
* j3 }: {( v% ~4 s8 V. ?& l! X公仔箱論壇仲有一出burn notice,我都觉得吾错TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C, N6 M, Z$ N5 V+ x
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; q9 x% L/ o# I5 }4 W9 j& G
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
1 W: c3 k2 [2 o$ u& E4 gBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
+ K) q. a( x/ O; K% e) K0 V6 j0 b/ u* S
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
( p7 ]* E7 A5 H" z/ r) S公仔箱論壇不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 www2.tvboxnow.com- {2 {, E* i  q  X! ?6 M; ~, s
tvb now,tvbnow,bttvb% X5 j1 ^' j0 [  m" N2 w
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次tvb now,tvbnow,bttvb8 C. @; T' R& }7 h* w/ ^/ J- X
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
) d7 s- u$ _  k, B7 N2 J我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
# q8 |! E  W) d0 }0 J9 J公仔箱論壇www2.tvboxnow.com, v6 J. x) }) x  K" m6 ~8 M
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
2 l( y8 f2 x. i" H0 P" z: e% ^www2.tvboxnow.com, e/ ?# E9 U! l# k
Almost Human
% E- N, j3 f; a7 K& d$ P# H% @7 n0 b" B9 }8 |. [
Tomorrow People
% |1 S! ~0 V* L6 s) ^& A' A2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! H% o, p. v0 V. A% q2 qBelieve# R3 `5 V5 Y6 q! h, i9 F) }

3 O1 P' E2 Q7 a) K' M公仔箱論壇
吾知你有无留意呢出"person of interest"* |3 m. y% j& {$ L) |
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少  {: F2 F5 Z4 t
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
3 V6 U9 G' `' b' t; T6 Zlhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
- j- g! k# L' J7 U) u) ^公仔箱論壇
6 ?, t' O7 [* @, @www2.tvboxnow.com呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
& [/ k% {) U) H* |' z8 r/ \6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
; }; p# m  F4 r$ n( G+ V, K但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
# |2 k8 ?4 u% j6 `; J1 J! t! `tvb now,tvbnow,bttvb/ W6 u5 |5 e- Y# `' s
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。www2.tvboxnow.com$ C, k5 v7 C% d! D2 E

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

tvb now,tvbnow,bttvb" e7 N% s* p" i1 P+ F

2 T" F, `7 |! }tvb now,tvbnow,bttvb

还没有看!
2 x0 b+ Z. j. Y9 z$ j$ ^3 F) p8 olek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& E  B# {8 n4 ]- _4 @8 O. v
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。( r$ Q' ?* j; K
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
. _% ^% Z2 I9 N& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高7 }1 ]; O/ j: G6 d; F
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦www2.tvboxnow.com3 j- X9 Y) c0 ?, M% H: ?
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
/ n: M0 i) l2 D/ x3 N0 ^公仔箱論壇
& W6 M% G5 r$ ^% X呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
6 P) `0 I& `+ {' ^www2.tvboxnow.com
john系我偶像黎架
, R- p8 I' U2 B7 S  E5 `. _www2.tvboxnow.comshaw串得黎几有性格
' `& a5 E& o+ H$ ?8 Gwww2.tvboxnow.com连之前的反派root都越来越有睇头啦+ _+ \! o6 `0 l/ ?( I6 A
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
  S, u: ^  z% O/ y# @+ q: Zlhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
" l9 Q5 I- y  Q$ T6 uwww2.tvboxnow.com貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?公仔箱論壇$ J) M0 e* {# r4 s6 o9 G. O
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯公仔箱論壇9 R6 U  F- j' s* M
相比近幾年果D仲垃圾啦www2.tvboxnow.com0 Q2 u3 m# [- V( c1 ]" B
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
www2.tvboxnow.com% y2 x9 J# f; U9 U+ E7 O8 K
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
4 R- t+ d/ B  Kwww2.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
! S) s1 T" r: h公仔箱論壇我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?