返回列表 回復 發帖
檸妹妹 今日放假呀
型 英 帥 靚 正
我系話醒爺唔知醒。。。
今日放假我都係好早醒佐。
SweetLemon 發表於 2012-11-17 10:22 AM
放假心情靚D,人都靚D
型 英 帥 靚 正
貓姐成日話自己 唔曉肥。。。。
SweetLemon 發表於 2012-11-17 03:30 PM
貓貓話習慣咗肥
型 英 帥 靚 正
等貓訓醒你地就大鑊。。
SweetLemon 發表於 2012-11-17 03:49 PM
貓貓會好開心我咁了解佢
型 英 帥 靚 正
125果日话去街街之后就无来啦
lhy92725 發表於 2012-11-17 09:25 PM
125偷偷地入嚟你唔知咋
型 英 帥 靚 正
檸妹妹咁早交豬呀
型 英 帥 靚 正
柠姐今晚算夜咯
lhy92725 發表於 2012-11-17 10:49 PM
你仲唔交豬
型 英 帥 靚 正
有D咩游戏玩啊
lhy92725 發表於 2012-11-17 11:18 PM
不適合貓貓或兒童玩
型 英 帥 靚 正
甘猫就去训觉咯
lhy92725 發表於 2012-11-17 11:26 PM
早D休息啦
型 英 帥 靚 正
估估球員 整緊
BeiDouChef 發表於 2012-11-17 11:28 PM
只認得球王
型 英 帥 靚 正
球王比利(PELE)於1940年生於巴西特雷斯柯拉柯斯的貧窮家庭。

他的第一個球會是區內的Noroeste,

他的足球發展受巴西前國腳狄比度(Waldemar de Brito)影響甚深。

狄比杜介紹他加入山度士,他轉會山度士後差不多立即為國際注目,

16歲已為國家隊比賽,17歲時已成為世界盃巨星。

比利是個足球天才,他彈力、平衡、體能也好,在很多運動也可以大放異采。

他的左右腳也可以射門,在場上又十分勇敢,還能夠洞察場上的變化... ...

總而言之,所有一個理想進攻球員應該有的優點他也擁有。

最難得的是,他並不囂張,還十分有體育精神。

1957年代表巴西國家隊出戰阿根廷,他以替補球員的身分中途上場,旋即射門中網,

1958年世界盃,他在準決賽出戰法國,比利大演帽子戲法個人包辦3球;

決賽拼戰瑞典時,比利又連中兩元,協助巴西以 5比2首度抱回世界盃。

1969年11月踢進職業生涯的第一千球,1974年比利在聖多斯宣佈退休,

卻為了在有足球沙漠之稱的美國推廣這個運動,復出加入他生平第二支球隊,紐約宇宙隊,

直到1977年10月1日,於紐約宇宙隊在新澤西與山度士友賽結束時,

在75,000名觀眾前脫下他第二件10號球衣,揮手再見。

那是他的第1363場比賽,他的入球總數則增至1281。
型 英 帥 靚 正
檸妹妹 午安!
型 英 帥 靚 正
你放private album 我咪揾唔到咯。。。
SweetLemon 發表於 2012-11-18 02:26 PM
佢想做淫冠希
型 英 帥 靚 正
你们这香港仔80,90后 也不是排队买他的服装
BeiDouChef 發表於 2012-11-18 02:38 PM
你錯了,我係香港佬60,70後.只睇淫冠希嘅私人相薄,因為免費.
型 英 帥 靚 正
我都没话你是 80,90后 ~ 但是60,70后 叔叔 婶婶 都会帮仔去排队的
BeiDouChef 發表於 2012-11-18 02:43 PM
佢嘅服裝唔錯,人就錯哂
型 英 帥 靚 正