返回列表 回復 發帖
121212 第6個
型 英 帥 靚 正
BeiDouChef 發表於 2012-12-12 12:14 AM
型 英 帥 靚 正
原来你喜欢八位数
BeiDouChef 發表於 2012-12-12 12:21 AM

作詞:劉卓輝    作曲:巫啟賢/陳佳明    編曲:趙增熹
共你有過最美的邂逅 共你有過一些風雨憂愁
共你醉過痛過的最後 但我發覺想你不能沒有
在你每次抱怨的眼眸 像我永遠不懂給你溫柔
別再訴說我倆早已分手 像你教我傷心依然未夠

但你沒帶走 夢裡的所有 讓你走 為何讓你看不透
但求你未淡忘 往日舊情 我願默然帶著淚流 很想一生跟你走
就算天邊海角 多少改變 一生只有 風中追究 不想孤單的逗留
但求你未淡忘 往日舊情 我願默然帶著淚流 很想一生跟你走
在我心中的你 思海的你 今生不可不能沒有
型 英 帥 靚 正
檸妹妹 早晨!
型 英 帥 靚 正
Good Morning Good Evening Good Night Cafe

SweetLemon 發表於 2012-12-12 07:19 AM
Good Morning Good Evening Good Night Bye
型 英 帥 靚 正
TVB: 82607 元, 存款: 0 元
鄭君綿 - 賭仔自嘆x2RzkFcuy_U
SweetLemon 發表於 2012-12-12 08:16 AM

擔番口大雪茄咋
充生曬認經理噃
撈世界要醒目
一於當玩把戲之嘛

著起西裝革履
成副 USA 歐西美
我實在無乜聲氣
時常去靠滾
完全係棍返黎

剛0岩有只大鷓鴣
肥就確係肥
今天佢仲約左我去睇大戲

去、去、去搵鷓鴣踫運氣
我裝成個大亨靠搵平宜
滿袋百蚊紙
不過裡面係夾草紙0者 . .
型 英 帥 靚 正
預先多謝 檸妹妹 121212 大紅包
型 英 帥 靚 正
我去上班啦~~~1943036
lovebearhl 發表於 2012-12-12 01:04 PM
拜拜
型 英 帥 靚 正
入黎放歌仔
型 英 帥 靚 正
再放歌仔
[youtube]iS6xcq5qlqU[/youtub]
夜店一個角落裏, 獨在以黑暗作伴侶, 隔數張枱那處, 是對寒酸愛侶,
食哂都要坐落去, 實在我喊得一句句, 碎了的心再碎, 蝕到直痴哂綫, 挪起把刀斬過去.
蝕到空虛, 無人幫襯似廢墟, 蝕到空虛, 無人吔嘢我淚垂. 仍然是無客, 從未發市, 我要蝕到那年期.
成日無客, 成年未發市, 再咁蝕法確驟忌. 若係你做老闆, 若係你又咁慘, 你都谷氣...
型 英 帥 靚 正
型 英 帥 靚 正
檸豬豬.......
型 英 帥 靚 正
只咸不濕
型 英 帥 靚 正
只濕不咸
go2david 發表於 2012-12-13 07:09 PM
豆腐不臭只淫
型 英 帥 靚 正
兩人臭味相投
ricky867 發表於 2012-12-13 07:21 PM
淫味相投三人組
1.淫豆腐
2.淫伊伊
3.淫貓貓
型 英 帥 靚 正