返回列表 回復 發帖
下次玩下會輸都幾好架
lhy92725 發表於 2014-10-25 11:15 PM
會輸你賭啦
型 英 帥 靚 正
實有份既.
pknoface 發表於 2014-10-25 11:16 PM
希望大份
型 英 帥 靚 正
恭喜武當派衝破9000帖
型 英 帥 靚 正
通常話斬手指戒賭嘅都一定吾止十只手指嘅
lhy92725 發表於 2014-10-25 11:23 PM
斬腳指
型 英 帥 靚 正
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
多謝
型 英 帥 靚 正
萬分THX 亂UP掌門派金,但係我都又快爆金啦,唔好派金比我啦
timmaxsing 發表於 2014-10-26 11:33 AM
又快爆金,派金比我啦
型 英 帥 靚 正
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
萬聖節 - 鋤弱扶強活動

*現在開始加碼*

一年一度既萬聖節就要到了. 武當派制作咗一個娛慶活動, 希望能夠和各位朋友共渡呢個扮鬼扮怪既晚上.

遊戲好簡單, 但今期參與遊戲既人要付出呢.http://os.tvboxnow.com/imag ...
pknoface 發表於 2014-10-29 09:34 AM
冇錢啦
型 英 帥 靚 正
俾2億嚟啦
型 英 帥 靚 正
快嚟買大開大呀,買細開大呀,掌門派大大呀~
lckiong 發表於 2014-10-30 12:58 PM
冇錢買
型 英 帥 靚 正
遊戲簡報:

- 共有18位朋友參與.
- 除咗小强兄和陳兄兩位同志挂住幽會錯失冇買第二輪號碼外, 其他朋友都購買咗兩個號碼.
- 18位朋友共消費: $151,500,000.
- 總奬金: $322,500,000.
- 每位玩家除所得奬金外, 還會 ...
pknoface 發表於 2014-10-31 07:48 AM
係冇錢買第二輪號碼
型 英 帥 靚 正
萬聖節 - 鋤弱扶強活動結果與奬金:

以下係購買結果和對應奬金:

玩家購買道具號碼售價奬金 min-tim55,000,00020,000,000 min-tim31,000,0005,000,000 mycheung.864,000,0001,000,000 mycheung.831,000,0005,000,00 ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:48 AM
多謝 武當ken
型 英 帥 靚 正
唔使客氣, 咁現在就有錢去玩啦.
pknoface 發表於 2014-10-31 09:01 AM
唔係玩玩吓, 係搏命.
型 英 帥 靚 正
武當ken 午安
型 英 帥 靚 正