返回列表 回復 發帖
楼上各位~午安~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
我想我是不会再放股份的~要股价高就不能再放了~!
有时收市之后有d人会放股出来的~!你们要买的就在开市时买啦~!
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 03:39 PM 發表

我买miaomiao的..
如果有买到我只股~就打死都唔好放手啊~到最后股价一定过百万的~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 08:19 PM 發表

一定????????????????????? 我也來搶了!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
多谢捧场~好兄弟~!
我又要返乡下了~拜拜各位~!有缘再见~!
原帖由 wongjj 於 2008-12-3 10:18 AM 發表

i also want ar~~
今晚也有5000股在外~两点正,可以抢
回家感觉真好
原帖由 发条狐狸 於 2008-12-5 05:00 AM 發表
拿分,走人
佩服阁下的真诚~回复~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-9 07:03 AM 發表
要幫推時就say la! 兄弟~~~
好兄弟~
呵呵~手快有手慢买唔到!
日日涨停股是好难买得到的啊~!
多谢兄弟今日帮我推股!
原帖由 wongjj 於 2008-12-19 08:29 AM 發表

yicno....冇見一排你d $ $又去咗 sport投注站嗎?!
烂赌的下场!
原帖由 wongjj 於 2008-12-22 09:20 PM 發表
yicno失jo 踪
没有啦~我天天都有上来的!只不过是在股票区多吧了!^-^
都是你们好~有想起我真够朋友
原帖由 qqbubu 於 2008-12-22 09:39 PM 發表
我呢!你有没有想我啊!我以为你失踪。
当然有啦!
我每一天都有在看你的股票!每一次都买不到!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 12:16 AM 發表

没办法咯!我只股太抢手
^^总有一天买得到手!
楼上各位好啊,圣诞节快乐,新年快乐!
我最近都好忙啊!不过还是会每天都上来一下的!