返回列表 回復 發帖

回復 #654 crashersus 的帖子

饮咖啡吾是问题喇:onion14: ,靓仔想想他喇,火家不错架!
大家好吗?
原帖由 月※月 於 2007-10-19 10:09 PM 發表
人在那呢?
美女你找谁呢!第一次见,你好!
人人叫我泰山。我想你进我们的家族你原意吗?
我们的家族是火焰帮。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 03:52 AM 發表

泰山,好氖都无同你吹水喇!
知道就好喇,成日都去炒股票,不过你只股好 ,我赚左好多,嘻嘻!
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 11:59 PM 發表

你做乜带刀仔出街啊?
靓姐,你甘多靓仲 把刀仔,你不好俾你d靓知道
如果不是你d靓走来我度我都不知点好
大家好吗?
靓仔,如果無肺就 。哈哈。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 06:12 PM 發表

果个好似话系新人黎架?
吾好吓亲拒先,吾系第时拒吾入黎吹水,甘我地呢度咪越来越少人喽!
原来老鼠:onion14: ,靓姐真是用心凉苦《好苦》,靓姐你转性,哈哈!一个大姐大转左一个索女。
大家好吗?
原帖由 zacwoon 於 2007-10-25 10:45 PM 發表
今日,闷到发霉
有女朋友都发霉,有冇菌架,

沒了都是搞搞佢。

大家好吗?

回復 #713 vwwo 的帖子

靓姐,甘得闲既:onion14: 。冇去炒股呀!
大家好吗?

回復 #715 vwwo 的帖子

喔。 。。。地石《吻》
大家好吗?

回復 #717 vwwo 的帖子

有,你只股跌左喎:019: ,好多人卖左你的股。
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 12:41 PM 發表

要啦!!:024:
现在是lunch time mah!!又看到你在这里就进来跟你吹吹水罗!!
还有看到泰山这么久没上来了:onion31: :onion31:
杰兄,我不是不上来,是回不到贴,有时上不到网。
你最进好吗?你好象很努力,祝你早日做到版主。
大家好吗?

回復 #723 vwwo 的帖子

我都有你的股万2股:014: ,好贵泰山买吾起喇。:019:
大家好吗?

回復 #726 ljw1982 的帖子

杰兄你的股我有见到,不过無买,因为泰山吾是好多钱。
大家好吗?

回復 #726 ljw1982 的帖子

我有去找新的,不过还沒有开:019: ,他说好象要等十多天。
大家好吗?

回復 #723 vwwo 的帖子

是箩,给左钱都上不到网。
大家好吗?