返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-9-18 04:31 PM 發表
經過此地,入黎睇下點环境。。。:onion05:
医度好有马来西亚的味度架,点啊!番到马来高兴吗?有無去大吃四方啊!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
喔!昨天见泰山:019: ,今天见到美人鱼。。。 。。。正啊! !!
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 02:17 PM 發表

:024: 乜泰山啊!!今日呢个look正??:014:
泰山不是说你,是起马来吹吹水區,第88你就明白喇。我地架公主甘正 ,不会像泰山架! !《像条鱼,嘻嘻》
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 02:38 PM 發表
马来吹水区第88,无泰山啊??:019:
对不起,是我看错,是第87,sorry。。。。:019:
大家好吗?
我个千名都不得,阿爺說我不明:019: ,公主你可以教教我吗?我是电脑新手,可不可以长小少少呢?非常多㴬你!
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 12:04 AM 發表
我响芙蓉返黎啦。。。。。。。。。。。。。:onion05:
靓姐《大姐大》 你昨天去左边,是不是去左劈油 ,砍了几多件。。。。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 03:42 PM 發表

其实首先你要既签名需要系gif既!!然后去www.imageshack.us or www.photobucket.com upload左个签名先!!

然后 copy & paste 个direct link !!系呢度
吾明:019: ,我去事左,担是不得,我是不是好笨啊 !因为我英文一d都不点。。。。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 03:22 PM 發表
泰山出黎捣乱啊!!。。。。。。。。。。。。
是箩叫他快d番去森林喇。。。。。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:44 PM 發表
我训醒返黎啦。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
是去劈油返黎 ,嘻嘻!
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:54 PM 發表

我返芙蓉系去带我家婆去中央医院睇医生。:onion31:
喔,咁。:onion14: 家婆無 c 喇吗?好次成日都听到你话带家婆睇医生架。。。:019:
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 02:27 PM 發表

我捻拒都好大剂:019:
乜野病啊!甘大剂。。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 03:11 PM 發表

医生未有定论,要等报告!
有两样:1--骨刺(怀疑响尾龙骨度)
            2--梅毒(拒已经有左十几年)
我祝他老人家早好番喇。我去训了,拜拜,靓姐。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 10:29 PM 發表

只泰山唔知荡左去边。。。。。。。。。。。。。。。。。。。?
只泰山应该是荡番森林喇。。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 01:24 PM 發表
路过。。。。。。。。
停呀! 你去边树,不好在飘了。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 01:33 PM 發表

停低?你请我饮茶?:onion14:
好,你想饮乜野茶。
大家好吗?