返回列表 回復 發帖
原帖由 susie1213 於 2006-11-7 04:06 AM 發表。 
/ e& C4 X- A8 ?2 ~" |" T+ o$ ptvb now,tvbnow,bttvblalalala... halo everyone... :-"
公仔箱論壇# c0 Q) n& O2 u* U5 W/ [0 |
公仔箱論壇  [) m, o( ~+ z) [& n/ a& X

3 L$ [9 ^- K6 f+ Z$ g% |* ltvb now,tvbnow,bttvb個眼袋最小可以放個 一毫子入去喎!~
6 h- ~  R: Y$ J1 l% g6 l! K努力努力~
新相完全無眼袋問題(影出黎)
( X! `: j2 S* E* E- ~/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢張索好多!~ " N! A6 @: P  W7 p
天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 * {5 p6 U$ ?+ c( N* j% Z7 x  O
你意思係話我著小d布博羅分啊? www2.tvboxnow.com3 ^. I* J% k3 m- B- X" l  O8 F
張相係summer 影著背心唔出奇~
www2.tvboxnow.com7 y. `; {2 A: i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z# w2 b! K' \  R

: g# e# g7 T# \( E8 c緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~
; q0 a3 N- L3 F8 S! ^1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我意思係你自己張相多個sellling point
8 U. Z& S1 P$ ?1 n& O( G: s. j妳學生黎架可?
好遠呀!~ canada...........
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 
$ u7 ]1 t) a- z4 e4 M1 R: }5 u公仔箱論壇回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子, E% G& p3 @8 b" k3 ]9 ^) Z
唔知到時有咩做啊=p
& w4 O8 s; w0 E有咩提議? =]tvb now,tvbnow,bttvb6 X. t  M% G8 M" k

7 H% Z. v5 B/ v; J9 c公仔箱論壇回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子公仔箱論壇2 \4 g7 @: i( C0 ]+ f, G6 ?
係啊~ 好凍tim~
, u" K2 r* m0 b) ]+ u+ S8 b2 d" _8 r" ]$ @公仔箱論壇公仔箱論壇7 y; B% `% E  `1 z$ E3 `2 v

! _4 j4 }6 u  m- \: F; n妳全家過去定會番黎果種?
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 www2.tvboxnow.com$ n/ U" l1 O0 S+ U

9 O* E& F/ u8 T( Z8 T+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;)
% P7 G5 L- w% A( O$ Q( ~  W" \$ g我是hk 的=((
& |) R$ i! S, l. {# l8 W- Y
www2.tvboxnow.com: h1 D3 i* _! a3 F1 P7 I- p

% s0 M5 h/ S" G$ F! @9 x3 e/ n  a我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 www2.tvboxnow.com# N  [; |$ H: M" W/ s& s  z1 J
多謝你多番題起我個眼袋wo!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; l% S- F& B5 H6 }8 B
唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
  i* @/ s6 i- T4 X! F0 @3 b

2 M, e- Y& K8 R$ _) ^
$ r5 b" h" _; Twww2.tvboxnow.com唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-"
. M- ~4 ?+ N3 Z3 r# t
! Q% H, Q5 w1 a, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
第二張似樣好多!~
都係第二張最索!~