返回列表 回復 發帖
我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
7# jenniferdream
3 T, p1 P7 |" \) `tvb now,tvbnow,bttvb
: t/ `4 P# m, K  q: M6 O  x: {妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Q, E9 C. G: \6 X; ^4 t
妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.
  K# Q( j! U" N) G+ H; D: A8 s5 `1 W唔好嗰小小積分都呃.tvb now,tvbnow,bttvb- X) ?' Z; t' n: u
pinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! h7 b" b8 f' x6 F) L

: v8 q2 W1 i: j" ka.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果
4 z# B$ X; Z2 ]$ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
5 I, ^% W8 Y4 A; q/ e2 f/ H公仔箱論壇9 g$ }2 M  I0 p# m4 S# a7 y
16# pongpong0715 公仔箱論壇9 ]5 H/ E# j" G  ^
www2.tvboxnow.com# p. ^/ o9 D$ v- [" U+ u
傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了www2.tvboxnow.com& C! z+ @, b* G' I- ]( N
www2.tvboxnow.com) }: ^1 {- t( [9 Y! `3 e
我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  
* m; |6 B4 g2 i& K3 p* j2 gwww2.tvboxnow.com( a  {% L% r; q; ]+ p5 {$ u& L
唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。
* @  H& C) y' ^4 Z  V$ N* X
" P8 y" Q2 K# R; E* M. Q) J) U7 owww2.tvboxnow.com謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?
本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 04:34 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n7 e' |; q) d; ~
公仔箱論壇: ?1 m7 ^1 \+ r6 ?7 p
再次謝謝妳的鼓勵
9 S- D. l' W0 ?- VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 k( h: h2 s- r$ @# f; R8 M; f
劉德華也是我偶像,既然妳支持我,
4 q* G! z8 B- C* J2 L% y8 {給我點時間,讓我翻唱餘下的! m# X0 N; z# `5 K" }# z
www2.tvboxnow.com5 r4 x4 x9 `+ T
此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,
3 ?$ o1 E$ Z: X3 A, ?7 `! E; itvb now,tvbnow,bttvb但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...公仔箱論壇3 k& U+ a; }" P
pongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
+ H, ~* G& Z, x  R+ X6 h  A0 m7 t

* k6 I0 x1 L! Y) p6 q( [3 H2 j( g公仔箱論壇
7 h' W& y: u, Nwww2.tvboxnow.com你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。8 i9 Q) |2 B" M5 O
公仔箱論壇$ j  h; `0 ^  k( g- B* D) ]9 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U4 K. l  o/ U2 d, S# d$ Q, U
www2.tvboxnow.com& j% {" ]. R9 c5 ?

5 {9 l, p# S  U6 d+ ?$ D4 m  m公仔箱論壇2 Z, v5 z) Z& S% \, S
tvb now,tvbnow,bttvb& z2 z! r1 T, X- p8 z- V: J3 m
2 P! z& S7 h8 B; C& B, B: A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件