返回列表 回復 發帖
玩轉《使徒行者》1/9/2014 Round 2 : 你哋嚟揭露釘姐並未撻死之謎www2.tvboxnow.com4 \4 E* w  |5 L- l1 m9 P
樓下有位大隻佬打開窗伸個頭出來大鬧:你哋两條粉腸响上邊搞勿春?話口未完釘姐正好跌落來坐正佢個頭到,咁就順手拉釘姐入屋救咗佢
29278294 J+ i2 |3 M1 e3 T- Z
玩轉《使徒行者》處境笑話分享及討論劇情0 S  S3 T# c3 G: p6 `, P0 P- X# R+ G
唔鍾意睇笑話 ,齋討論劇情都得架,遲啲或者加插派獎遊戲,多謝捧場。
, ^' ?3 ]- ?7 Y1 P8 ]5 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }. X! h: G% R4 u/ w/ Z' q
11/9/2014 Round 7 :爆seed解毒揭秘 下集
, V# J5 d4 h" E7 @' A9 z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-8-30 01:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( |; A# \! s% _$ T. J5 z* g
哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?www2.tvboxnow.com$ A; s& r9 C. l, g$ M; R0 G

( Y1 y: }1 G0 n- o) X  I
" i+ e& ?8 l1 x, f9 B( _www2.tvboxnow.com歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
公仔箱論壇* a) A0 U3 K$ L

5 t; y' i& a# k9 s, l" O3 Y公仔箱論壇肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手tvb now,tvbnow,bttvb$ H1 ^" l, Y* B1 Q; _( l& P
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:14 AM
www2.tvboxnow.com: u) N1 c& J2 j1 b# x: ~5 S
9 Z/ R$ u% I" {4 R% Y
係哦 ,三個阿媽争瘋喝醋討好歡喜哥。我諗歡喜哥都想享齊人之福 。唔緊要啦、志在参與、搞吓笑
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, u! l) U! Y) g
www2.tvboxnow.com3 h1 @& V: l7 y- }8 ^! F# s$ r

" ^5 t6 t) q( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨公仔箱論壇8 |7 o$ g' S' M9 M: v2 _! M' M
mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
8 m7 p+ K, W$ d: e% Z- T
& U, k" C/ _. m% DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。或者應該咁講:
# e8 N  g, H- i  K: ]) o# ^: B2 r釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
" b( {$ B% K' h2 a0 Xwww2.tvboxnow.com會唔會好D阿細文大佬
$ M' s5 L3 p7 m
mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。; c0 c; b$ T6 C& J5 t
不過,我個答案明天先公佈啦。
2 \3 C+ ?3 Z( Q  r  a: S8 y3 j% B/ P) eleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:22 PM
* d2 G5 T- m/ Fwww2.tvboxnow.com多謝樓主Lee sir、多謝Vandas姐 明天再會
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇9 x% ]4 @. K' o( L/ p
- [; f# }) y. d: P) H' f) HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
1 E# H3 x9 K8 i: }1 l; g% x4 Btvb now,tvbnow,bttvb
  P3 e  c: o- }2 f9 t哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
, _, N. w5 A2 v

! U4 o. S" \4 H$ T& Y6 V' ?# B% ltvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"4 I- ~4 \0 w4 I* Q7 G* ]
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
" O. r$ e. l) W$ X  {& Q+ A公仔箱論壇
0 ?: c7 F8 `  `; z" l5 @+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:公仔箱論壇( s- ]- ^  |3 v* v3 E1 {; v0 H
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。tvb now,tvbnow,bttvb+ k" Q/ d% S. r% Z- L% H
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
: X; P/ c+ f- m( R/ c  i8 Y  j/ Y. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
* o. ]9 `  z6 swww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:05 PM
公仔箱論壇6 ]3 [2 E' N1 s1 ?
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
tvb now,tvbnow,bttvb5 y3 o) A/ v- Y# v0 `
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.www2.tvboxnow.com: T* J) j5 l2 @5 b' f) Q- A
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
  }  r$ @' F# i
應該都係求其揾D嘢代替,真正牛歡喜唔止咁細,特別係大水牛 又或者係牛BB可能會咁細
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
% i- @1 G" a5 V5 j# F* X  _! v% qwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
: V" t& m( I& W$ U5 Z) b* w; Ttvb now,tvbnow,bttvb
* L4 e! d$ U8 n" N) g公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

( g% ]4 }  `5 O' z% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ p$ r% ^/ r' i2 ]0 atvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* u1 ~" \4 h/ }2 ]6 u
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
2 Q6 m" ?  k' y) \5 }' c0 e公仔箱論壇
* }& H4 ^1 g! h' b5 c7 G8 K0 ^www2.tvboxnow.com唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l! V! B/ I8 J" M; C' P
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   4 M- W& R: P: |/ F0 u. Z' F7 J2 O2 R
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb' n' s+ o0 _; ^1 Y5 `" I6 }( N

4 Z7 @9 ]+ e, Zwww2.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!公仔箱論壇6 K8 v1 B3 Q8 X8 ?. W- J+ t' Y
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 A5 P- X7 ?. ~. a, S2 l
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
/ [/ a$ @% j3 i6 R8 Jtvb now,tvbnow,bttvb- }, `& V9 s, ?
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
( A1 v" O$ f# O4 Q, ?5 C5 w; Uwww2.tvboxnow.com
最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. j! f1 j. U9 B  O# p0 A* Z, m# j+ Q
3 w) G4 v# o. s* @  Y5 w/ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& S: W& N" d# N0 v( _" W

& x, x1 Z" r/ p, }7 K公仔箱論壇今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...tvb now,tvbnow,bttvb( ]+ v' F: \3 U% z5 K
大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# I; Q( [3 J7 `
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
- G2 V  L! _3 Y0 T3 ?www2.tvboxnow.com寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同