返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架tvb now,tvbnow,bttvb4 y( R5 p- E$ M7 @& h
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
! H7 ], H6 Q% n/ g: a公仔箱論壇  J% a9 t! P/ v9 ~! O: i1 D
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 www2.tvboxnow.com; @' Z* h! Z" K  s" j+ O! ]. o& S( P

x% r, k2 i/ k- i- F4 O吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦公仔箱論壇. q! ~8 W9 e3 }3 v2 ^) S
高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
公仔箱論壇% t8 V7 E# c5 Y$ q; C( j% j
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

u# S" @9 M$ `3 f- D' h5 qwww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb" A; F+ [7 Y4 A/ K
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇
1 p. n$ m$ s. O3 A; I2 I: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: e3 v4 E  u, M  x
講番套劇嘅內 ...
5 i$ ~( i+ z9 [www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
& u" p3 o$ x% o3 s* Z1 d. Y冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123 . N# Y3 i2 g3 A1 c
老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先
3 f$ k, k. k1 Y9 T! Rwww2.tvboxnow.com高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
: \" }' N4 C+ G/ W
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩 7 g  Q% x' ^+ D! n0 j
係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
) W' h) e: a( n" @tvb now,tvbnow,bttvb
% U  l& F4 ~6 y4 R7 F1 Q! mtvb now,tvbnow,bttvb一齊出街攞糖
! ]7 B% N4 j- b; t, I% [大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
" v& V5 ]5 E0 Z' e公仔箱論壇好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......; M5 d+ }, V" h5 o
呢場帶埋高音出場都好好笑。/ p, T# N- [6 H
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
  j7 C3 [" F* `9 F+ Ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
0 I7 N0 }5 X! P0 D' xtvb now,tvbnow,bttvb真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....公仔箱論壇, ?$ u, C; [9 O. n, ^2 i9 Y9 q
優富超市賣優襪
( k& S9 R8 \2 f" N( N8 N: i公仔箱論壇男優女優搽優霜公仔箱論壇; c: K) h6 y% |0 b& f4 n- e( F( |8 {
優柴優米又優油
  c1 p* l' O+ \' N& A優袋裝滿優底褲
# d9 e8 }+ v3 d# Z% @www2.tvboxnow.com再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....公仔箱論壇4 Q7 m0 `5 m* Q9 v2 v
休息啱玩的優骰5 r! M* z* G- A  e) e* e" A5 o/ r" W
防盜要有的優鈴
" }; t/ F$ l) vtvb now,tvbnow,bttvb寫書法用的優墨
4 P7 z. x  w5 b  g0 k手榴彈連住優引.......
% q$ U" V! p% a  }仲 ...
6 ]: t4 C5 F% k公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]
# F8 B, M  M$ I  \) j) B7 J* ~尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。2 w( {1 D" u% z
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。tvb now,tvbnow,bttvb2 m' o) n, a& |$ g
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
, [0 j0 }! P  W6 y$ u# X8 G3 N) ]$ Jwww2.tvboxnow.com...$ y9 S$ u/ p3 |/ z
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]
; D, x6 `& v  J, X9 N4 k# M: W: j3 W# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
6 c% ~4 S! M. g. `7 [$ z9 swww2.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
$ |+ y- y7 j9 H; [7 e我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( Cwww2.tvboxnow.com- s# d  |; S. V0 y
...
, D* l/ x4 {6 h5 Qleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
2 y& d0 a$ ~/ Y6 ]+ o$ ^www2.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
1 N5 b7 k0 N9 ^' x6 R+ q0 a自己玩拔罐好危險架喎。www2.tvboxnow.com1 s: n7 n& W- \; s( h
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 _% S" |2 u6 P. F* E舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
, g' P' y+ p7 _1 t: C$ W2 S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 W1 c4 c, }3 C! }1 l5 M3 s4 g+ `
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J9 i+ E, R3 R( `
& M' E, V' y1 e+ m- t3 lwww2.tvboxnow.com: r3 ?) ^5 L7 I) u+ s; h* M- D: Y1 ?8 D
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...1 R5 _" b, ~1 A* ]5 M  {
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
& U1 h6 G- g0 B0 b2 p# o( H7 D; c
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W# O  m3 q5 x6 q. V
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
- s: T. s" D4 ~0 k8 b6 ?% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! `6 ]5 C% q4 }* j- K0 Z" ^3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 F# S2 P6 d4 v: s, F- o' I
* S' v8 B$ P( e4 K6 A- o
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
3 G: ?  W9 Y0 Q5 b0 w- h公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
$ T. n- A7 m" i
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇' a4 C7 A; F6 q- }
佢就寫紙俾你
3 @. i8 ~# l- W7 a$ f公仔箱論壇p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
8 w2 ]& g& Y' e# ~+ W, y% r2 r1 x公仔箱論壇6 H9 }7 V2 u/ B8 z! J# Z
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
& t  ?2 H- d+ w: s+ [www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
8 ~- y9 g' }7 d  H# {公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
: R0 E+ B: }+ J+ ?2 I3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

& e2 B( ]' q, D7 H/ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
9 I3 F* U3 O" n# j* n; s# q' oleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
1 S' n! q5 ^8 ~9 V  c千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚