返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 09:17 PM 發表
我都唔系好明你讲既虛擬股市究竟系咩回事!!!

可唔可以再讲明D啊?
小朋友 不用懂這麼多的說 乖乖去玩你的巴比娃娃比較實際一點的說:onion05: :onion05: :onion05:
近來坐坐:sleeps: :sleeps: :sleeps:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-13 12:27 PM 發表

:onion31: :onion31: 你都好耐无黎坐咯喔~~~~
最近比較忙 所以比較少上來的說

囡囡有沒有想我的說:014: :014: :014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-13 12:44 PM 發表

你地最近都系甘喔~~
我就想上都上唔到啊~
你想我讲乜!!
為什麼你想上也上不了?

電腦?網路?問題?
囡囡 几時給我看你的照片啦
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-17 01:34 PM 發表
:014: :014: 你问距地啦~~

距地都知道起边度见到我张相既!!!:onion05: :onion05:
我問過的啦 那個網頁我開不到的說
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 08:11 AM 發表

好喇~我今日就早早黎温你~~:onion05:
沟我條女 你沒死過:024: :024: :024:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 09:02 AM 發表

我几时变成你嘎??点解我自己一DD都唔知既!

唔好冤枉我好喔!
我說的算 以後你不好給戴綠帽喔
小心我休的你:014: :014: :014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 11:11 AM 發表

俾人霸王硬上~~~

我咩都听唔到喔!!!
:onion03: :onion03: :onion03:
囡囡不要我 

好傷心難過
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 12:57 PM 發表

:019: :019: :019:
我边有喔!

做多请你饮杯茶啦!:onion14: 我亲手冲嘎!
那以後你都親手沖我我喝 幸福
不可以沖給別人喔
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 01:18 PM 發表

:onion14: 甘你饮多杯啦!

:019: 唔可以???边有人甘霸道嘎!
霸道還好啦 因為這種幸福的 不想跟人分享的說:onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-22 03:46 PM 發表
:019: 我都唔系靓女!

唔舒服米唔开心咯!:onion03:

甘你做咩嘎???:014:
誰敢講我條女不靚 沒死過的說:024: :024: :024: