返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下公仔箱論壇; ~" |! }! q8 t3 ~- _, R
" l. A* q! o+ p
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙  y# u6 U/ \  D( H" `

B: H: q' M$ V0 twww2.tvboxnow.comP.S. 繫起牀果陣影嘅
+ q& F# V8 ?, v/ h% S; J( w3 e公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 B) |6 s+ e2 u  g! j
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
" b/ N% q4 T" B0 g' a8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表 公仔箱論壇: O3 f# o3 |) D: u; V& T) D, ~
呀 我上次飲茶終於見到真人
" o9 v1 B1 ^0 G+ l/ SCAMERA 係邊買同幾錢呀?
tvb now,tvbnow,bttvb2 A1 j- @- V# {$ ?+ G3 Y
5555555555555。。。妳5同我講?
2 ?, H$ ^0 `0 K; g0 G7 W& e7 q妳繫星期幾去加?
  C0 A) j+ a, i4 H' a7 v% B公仔箱論壇星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
: ]  N9 q# J1 r, p& T2 K: @tvb now,tvbnow,bttvb
0 Q$ s: x4 p6 ^0 }& T$ y繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
" Q: `+ e8 V* _1 {6 ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 ]* z, X% I9 V- T& z
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
# Z3 u2 K8 |' E# z8 R3 uwww2.tvboxnow.com
7 i; ~7 o/ ?- n# n# {8 D: i公仔箱論壇咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?tvb now,tvbnow,bttvb! W. f6 d8 M3 C2 x" G
www2.tvboxnow.com9 ^3 w0 _1 R3 w, W
如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
! G& A+ r8 M3 f) R' ]公仔箱論壇
! _/ z5 o/ b- l" w& Stvb now,tvbnow,bttvb
  U& T8 y; u' @% V7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無啊~ 我呢部唔可以減價~+ {" D4 K8 o4 O0 R/ P' s. X
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
1 I' l( ^% x( k% ~# Y9 N+ R& ?www2.tvboxnow.com
+ z3 _. C2 I. L5 j" Mtvb now,tvbnow,bttvb妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U* ?" R& I3 v, u! c% e! A& q6 u
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, T) r- R; V7 X2 ^
好令女呀...
+ i- w. a2 _. Rwww2.tvboxnow.com你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
) D5 T9 j" g/ I6 `www2.tvboxnow.com
2 X$ S  b! P% b4 H' \+ `
2 V0 w' ?( P7 D% [1 @& uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 ! t) I3 X" }8 K. p3 N
果然喺天生麗質TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' P) X' t- ]' C9 \' W" i4 ]
唔喺浪得虛名
" Y  K5 }" K& e# m( ?  u% X$ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 J5 L/ L1 x! q3 [1 q% U

" E4 U8 b. n+ [3 q# n7 u/ V7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }3 g: W. X+ h0 J1 t0 m% M% i
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
# M' f5 D; E, b新個兩張好純=3=哈哈
3 D; g" J1 o. H7 X+ i( \公仔箱論壇
* B5 `: z+ N9 x/ Y  |) D公仔箱論壇* c$ P' t! `3 m+ D" I; D0 q) L
好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
$ Z# j$ c, e! ]6 U, Ctvb now,tvbnow,bttvb=0=純多dwww2.tvboxnow.com, Q% p- Q1 R# @2 F$ H
hahahaha
0 W( k; D6 B; \咁樣會仲好睇@@
, g" W9 e6 Y0 }( ?tvb now,tvbnow,bttvb
, C* u" U, q: XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b/ L7 p, ^1 w8 n
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的