返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
0 ]( i) a3 n( Y* X( B  g$ ctvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com* n+ p9 k. ^' w1 v
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
4 H/ W. T- Z, P- {tvb now,tvbnow,bttvb
1 M# n4 r( l. l, N# [tvb now,tvbnow,bttvbP.S. 繫起牀果陣影嘅2 ?7 ^+ c+ O9 ^6 J9 v

2 i9 c3 s6 H  @1 M/ d公仔箱論壇[ 本帖最後由 lil_yuky 於 2007-12-4 01:54 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thankstvb now,tvbnow,bttvb! b1 Q" L, C3 |' h$ i
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
: E. j7 l5 N% q: swww2.tvboxnow.com呀 我上次飲茶終於見到真人 2 X4 @6 e+ Z1 n# _# q
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
; B0 c, N* E! t! V
5555555555555。。。妳5同我講?) R6 P  a% a2 u: u, E
妳繫星期幾去加? 公仔箱論壇+ Z$ X1 k( [  L5 C0 o& s
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
0 P! ~7 W& Z" M  s1 `& k. R9 Xtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a5 m! ]- A5 Q% m/ \
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
; Q2 x& V' b  a& H% U" D
& j1 E6 I4 k4 o2 [& ]/ m公仔箱論壇THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
# W2 _5 A2 p; D/ Q0 j5 Itvb now,tvbnow,bttvb" t% D# [+ h& }- }; I
咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?4 u2 n2 w3 \, h" {' Z

5 j: `9 a5 {. s! Qtvb now,tvbnow,bttvb如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
# J9 `( f1 ?( m1 ^; h3 v- c( _8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 M0 A5 r) T) _9 Ftvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 G! P. D( u5 S8 c
無啊~ 我呢部唔可以減價~
* U+ w+ x$ w4 |$ @! h" i% Q繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
* K' z" {5 c# Z9 k1 Jwww2.tvboxnow.com
2 W  @) k- b. g4 Q, V9 R; P' q公仔箱論壇妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝
: m4 z% J) J& J$ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
4 i- `& V( Q$ C2 d 好令女呀...
5 Y8 q' g2 ?! V/ g# m. w% Q* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `7 w1 y$ V9 @* [% f4 V
tvb now,tvbnow,bttvb: X2 E/ M0 t2 {3 r3 K& _% x8 R
: ]8 N& F4 b! H! y
繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n0 y& ~7 y6 a. J0 r8 i& W- {
果然喺天生麗質www2.tvboxnow.com# z5 A6 X2 W" ]/ _& c
唔喺浪得虛名$ Z0 ?( x% O3 o6 E8 F% w& C: L% p
0 M0 y0 K1 l7 M( p" {
* F- I8 c0 V% Q; Y! }: Y& D. _3 U' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* A& C4 O: B7 v9 G  ^公仔箱論壇梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 " W+ \/ S% D) _) @8 r
新個兩張好純=3=哈哈
. e( V7 k! y* t' ?tvb now,tvbnow,bttvb
1 |$ C0 g( K0 [5 S* i公仔箱論壇公仔箱論壇" m+ ^; c" e3 x2 a! C
好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
1 h) W5 m0 a# Pwww2.tvboxnow.com=0=純多d
: z4 @3 R# |4 t7 Phahahaha
$ p2 b9 j8 V  u! N5 x% btvb now,tvbnow,bttvb咁樣會仲好睇@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {4 y, I# q. a3 g5 o. ~6 j$ d, i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P' M7 o' E+ ?6 s3 M2 e3 X
tvb now,tvbnow,bttvb4 i: e$ v: i! v0 O
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的