返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:02 PM 發表。

一於咁話
請妹仔~
要問過我地喎:65:
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:13 PM 發表。

你都話好,咁就ok 喇
好耐無見~
睇黎今晚可以吹下水
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:17 PM 發表。

你係邊位 ?_?
何老板~
有錢佬黎:64:
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:21 PM 發表。

使黑錢果個?:69:
唔係好清楚佢點起家~
不過呢d野多數係:65:
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:31 PM 發表。

即係同道人:65:
唔好咁大聲
maybe 好危
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:35 PM 發表。
都係得我地2個~~~
其實係咪要研究下呢度幾時關門大吉:65:
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:44 PM 發表。

就e+入去研究:69: 希望你知係邊度研究:69:
希望我知
原帖由 天一 於 2007-6-23 10:51 PM 發表。
hihi.....
long time no chat.......
大家忙呀嗎
原帖由 dororo 於 2007-6-23 10:52 PM 發表。
一個回覆要等咁耐,係此區一大缺點
人少無計
路過~
打聲hi~

評分次數

原帖由 ed_teck 於 2007-7-4 10:46 PM 發表。

尼位仁兄好熟口面..
但是又記不起邊度見過...
我有一股好似識左好耐但一時又唔記得既感覺~
難道你係.............
原帖由 echobe 於 2007-7-4 10:48 PM 發表。

hello~~
咁型呀你~~~
oh你竟然知我換左衫
原帖由 lux1261 於 2007-7-4 10:50 PM 發表。
妹妹仔到!!!!

我又要吹水!
你係边位~
我地識嗎?????????
原帖由 echobe 於 2007-7-4 10:51 PM 發表。

你之前好似唔係用形象 ga ma~~
個戶口收左黑金多左幾百萬~
咪買左件衫囉
原帖由 ed_teck 於 2007-7-4 10:52 PM 發表。

難道你真是......................... 失蹤多時的.......... 傳聞中的.........
我有一股親切得黎又好熟~
講到口中又出唔到聲~
你肯定係~~~~我~~~~~呀~~~~~