返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2009-1-5 07:58 AM 發表

哈哈哈。。上一期也是幸运罢了 。。买这三位都是高风险投资呀。。
绝对唔係"高风险"。。
GERRARD,LAMPARD就算係 最冇表现 都可以获得至少5-8分!
而C罗如果冇[红卡]都多数超过十分。。
有时候我反而觉得买D好似 ROONEY,PERSIE-->高价前锋 先係"高风险"。。。
原帖由 steve86 於 2009-1-5 07:40 AM 發表

只是关心问下。。。决某想做队长的念法。。。  
最近利记咁有FORM!
STEVE兄同样 咁有状态!
原帖由 woodstock1221 於 2009-1-4 10:42 PM 發表
我的分數是最低的不會做隊長。。
哈哈。。所以我第一轮就建议你做队长。。
希望可以建立信心。
原帖由 devin 於 2009-1-5 09:17 PM 發表

我决定大洗牌

曼联有两场赛事,

曼联球员博得过。。。

想问下Evra禁赛到几时
如果你能够 牺牲 买多几位 曼联球员,
咁你做迈队长就 最好不过啦。。。
但估计你都应该唔会卖咗 LAMPARD 呱??
Evra应该仲没有咁快解禁。。
我觉得 费Sir 好大机会会进行 轮换制度,
而C罗,Rooney 同D其他后卫就比较 大机会 会踢两场。
同车仔的后卫比较 曼联后卫的确好底买。
而两场赛事 估计至少都有一场会获得Clean Sheet!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-6 12:37 PM 發表
哈哈,竟然买曼联球员啊。。。好啊,,,我支持!!!
WLT兄唔好净係支持啦。
你有乜好介绍喔??
呢度应该都係你最熟悉曼联。
DEVIN三個都係同足球有关!犀利啊。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-6 09:51 PM 發表

我现在拥有vidic,carrick,rooney,
如果经济允许,一定买rafeal,因为正选!gary最多是踢明晚杯赛。
rio伤势据报道是10天,应该差不多复出,因为对车仔。
evra应该还在坐波监 ...
会唔会 LEAGUE CUP 放 GARY仔!
下一场对车仔 放 RAFEAL!
然后再下一场[WIGAN]又放返GARY仔呢??
所以D50-50球员我都唔会买。。。
经过呢個周末之后 可能係最好时机购买 Peter Cech!
原帖由 steve86 於 2009-1-10 11:07 AM 發表

唔通你觉得车仔会被红魔生吞???  
如果车仔主场 情况就好难遘。。
但听日要到"福地" 的确唔俾睇好。。

而且上一轮咁啱Peter仔又俾扣分,
所以我有理由相信过迈呢场 佢应该会创新底价。

但英超咁多位龙门之中 我都係最欣赏佢。。
仲有一点非常重要係 CHELSEA后卫的确保护得佢几周到。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-10 12:25 PM 發表

是不是真的啊!!
是真的就好咯
WLT兄买咗好多MU球员??
原帖由 steve86 於 2009-1-10 03:56 PM 發表

如果失1粒波应该唔会跌价。。。因为曼联一定死射,他就死save咯。。。哈哈
通常大战 D前锋都冇乜机会 起脚射波
但相信 CHELSEA 后卫 都会保护佢
另外 有 JOHN TERY 嘅车仔的确比较稳暂。
原帖由 devin 於 2009-1-10 05:29 PM 發表
我都收购左几位曼联球员。。。

虽然唔支持曼联,不过有两场赛
好彩你做队长。。。。
我就冇买太多曼联球员喇。
原帖由 devin 於 2009-1-10 06:24 PM 發表

我最怕要令你们失望遮

我都有买车仔的球员-----自相残杀

最近我状态唔是几好。。。

无论英超,西甲,和意甲都唔dim
有时候 有D嘢 都无可避免!
就好似呢次曼联有两场赛事,
而相信好多人都会有至少一位曼联前锋,
但同时 大家都肯定仲有KEEP住 BOSINGWA,
如果 ROONEY 入波, BOSINGWA就扣分,
所以都几矛盾。。。