返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2009-2-16 10:31 PM 發表

其实两位的踢法相似,就看将帅如何处置双箭头
最伤心果位应该都係 DECO,
双剑之后 大有可能佢冇机会获得正选。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-17 05:56 PM 發表

不会啦,应该是ballack吧。。哈哈
最近睇 BALLACK 踢得特别积极。。
可能大家"心中有数"!
FANTASY YAHOO 仲没有 UPDATE WEEK24嘅最后一场赛事!
(MAN U VS FULHAM)
大家可以睇下ROONEY昨晚有入波,
但根据资料显示仲係 0分
所以证明 WEEK24係仲没完全 UPDATE!
所以呢期嘅排行榜将会延迟直到 YAHOO 方面作出修改。
继续努力+加油!
最近 YAHOO FANTASY 果边嘅 得分资料 UPDATE 慢咗!
上一期嘅 唔够完整 昨晚赛事又仲没 UPDATE,
所以请大家 耐心等候 成绩出炉!
原帖由 canz85 於 2009-2-22 10:24 PM 發表
靓仔一族,更改

教练名字:canz85
队长名字:ljw1982
会员名字:mikeyap
会员名字:cck_my
会员名字:C_L_Beh

谢谢,jack兄。。
OK 冇问题 WEEK26 开始计起。

教练名字:canz85
队长名字:ljw1982
会员名字:mikeyap
会员名字:cck_my
会员名字:C_L_Beh
WEEK24 & WEEK25 FANTASY赛果 已经出炉,
可以到积分榜 CHECK 下自己嘅得分!
大家加油啊!

联赛净返唔係好多场。。。。
原帖由 canz85 於 2009-2-25 05:59 PM 發表

哈哈哈,wlt兄好呀 。。。是的,很久没换了 。。。这一期,我和杰少 就尝试做做教练和队长看  。。希望不要带衰队友 。。 ...
哈哈。。。华仔知道下星期两场赛事係"TURNING POINT"!
所以一定要以最佳阵容出击!
原帖由 canz85 於 2009-2-27 06:47 AM 發表

是呀 。。jack兄  。。买也买得头痛呀 。。很舍不得放了小罗呀 。。
小罗 净係得一轮赛事 我都肯定唔会 KEEP 佢!
慢慢挑选 祝你好运啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-27 01:25 PM 發表

通常一般上的理论是会带衰人的。。。。。。。。哈哈!!
就在偏偏你当鱼毛在的时间就有好表现,当你做领队就。。。。
祝你们好运啦
wlt兄 有乜好介绍啊???
你有咁多曼联的球员 但净係得一场赛事。。。

MY LINE-UP

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
WEEK26 两轮 英超赛事,
之前仲以为大家都有机会获得好高分,
但我发觉都係要靠D中游球队嘅PLAYER,
目前 又係全场冠军 leo2000 会员领跑!
估计 TVBNOW FANTASY 同样进入"白热化"!
原帖由 wlt1110 於 2009-3-6 08:43 AM 發表

无力去追 。。。保持前10抢5。。。
哈哈。。。你呢個星期继续KEEP曼联球员,
之后佢哋有两轮赛事 到时候你就发过猪头啦。。
原帖由 devin 於 2009-3-6 03:45 PM 發表
排名节节下降。。。

已经跌到第四名咯
哈哈。。。DEVIN 冇 FORM 都能够 保持水准!
係唔係俾机会 我哋D细嘅 有机会追啊??
原帖由 devin 於 2009-3-7 11:07 AM 發表

我都唔想架。。。

我想要徽章啊。。。

依家跌到第四名,

无左徽章啊
哈哈。。。仲有其他联赛。。
估计你最少都可以有三個啦。。
原帖由 canz85 於 2009-3-9 08:20 AM 發表

DEVIN兄。。太谦虚了呀。。。
以你的水准要拿徽章绝对没问题。。。
哈哈。。。华仔 唔记得PM你,
已经将個[受伤帖]顶番上嚟!
其实我都每期有游览呢個帖。。。
但都係冇你哋咁高分