返回列表 回復 發帖
好野,而家响蕉赖大路边既老麦记,一共有4票!
一共5票!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 03:56 AM 發表
你有口福啦!金仔买烧肉!我买叉烧哦!
正到昏!!!!!!!!!!!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-11 09:06 AM 發表
没问题啊!我们大家都早点到,不就行了吗?嘻嘻!
要早到几点???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-11 05:10 PM 發表
中午十二点吧!
12点 ! 12点!
边个可以12点到??
报名!!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-11 06:32 PM 發表

我应该来不到啊!十二点我还在开工哦!
甘你可以几多点啊??
果只甘既darren又走入黎搞搞震!!!!
原帖由 jclai 於 2008-9-15 08:52 AM 發表
我有可人不来了。。
点解啊???
甘咪又少左个人。。。。。。
点解今次甘少人架~~~~~~~~
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977
                      女--》 vwwo , yng

原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 07:50 PM 發表
whr is that 死人mun2 & 猪猪呢?
到而家为止,你有睇过佢地话会“确定”出现咩??
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  : 男--》jclai
                      女--》mun2 , tingx2
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 09:56 PM 發表

靓姐。。。我得99%会出现喎。。我都没讲确定喎。。
个死野,你玩野啊!!!!!!!![img][/img]
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 10:08 PM 發表

哈。哈。是啊。。我都好耐没玩野了。。
见到面再玩都唔迟,到时起码人多D,热闹D!!