返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2008-1-16 04:34 PM 發表
個新正選陣無左傑斯 我寧願唔買貝碧 :onion14:
系咯.....依家既阵容都几好啦....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:41 PM 發表
陣容咁寫姐...點會場場出3個前鋒丫...
甘洗甘多钱买个后备....太贵啦...而且, R10, T32, R7, 仲后生....A8 都系打前锋喀....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:50 PM 發表

2個又話少...3個又話多...

咁你而家想點先...
5系我想点就点...卑我...我就5买啦...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:00 PM 發表
咁是但一個傷左點算...
卑你野你做啦....去开个post....问下尼度D会员啦.....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:09 PM 發表
yes sir ..!!即叫即做...
乖啦...甘先有机会做版主喀嘛....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-16 06:08 PM 發表
哈哈哈!不知道贝尔巴托夫是不是已经加入曼联啦!:onion31:
不会吧.....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-16 06:43 PM 發表

哈哈哈!不需要么大字啊!
我还是觉得买Hunterlaar好啦!
不过如果买不到Hunterlaar有他也不错啊!
买Hunterlaar 啊.....好很多啦....平D...年轻D...多D空间提升....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:02 PM 發表

係...但識5識認英超又一個問題wor..
系咯...wlt讲得好啊....范仔都系holland果度来喀...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:12 PM 發表

但就算來自同一度,悉認力未必一樣個wor...

起馬貝碧己經悉認左...
甘队队D formation都5一样喀啦....拒响spur得..未必响MU得啦...

Shev响 AC 都very good啦...去左车仔变水货....一样道理...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:20 PM 發表
haha 其實真係拗5完

都係果句''悉目以待''...
甘麻无得再吹囖....你啊.........5醒目....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:28 PM 發表

咁繼續拗lor...

嚟ㄚ...
5啦...一阵卑扣分...灌水啊....