返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:20 PM 發表

我冇灌水好耐la..

係頭果一兩日之嘛
我知啊...不过你D贴啊...好似放5甘地区啦....

你今日响"有傾有講吹水區"贴即post...我本人觉得应该放其他区啦...
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:38 PM 發表

知la知la...

5好扯開話題...

究竟邊度有得買...
5系买喀......系努力得返黎喀....
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:47 PM 發表

我係中國讀...

不過成績都5好...:019:
加油啦....
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:57 PM 發表
多謝2位..

今日好熱鬧...
复贴都复5及尼??
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 07:05 PM 發表

有時我真係唔明你講乜..
点解5明啊??
原帖由 feimiao0 於 2008-1-7 07:06 PM 發表
你们好!!!来趁下热闹
你好啊...
我又拉下票先...

各位火焰帮. 曼联会员. VIP 们,

我好荣幸可以代表你地去参加 devil2007 (魔鬼天使) 搞即 " TVBNOW 聖誕新年有乜搞作之“聖誕新年歌改詞比賽”"

依家入左围, 请你地去尼度http://www.tvbnow.com/thread-242763-1-1.html投我一票.

请投25號一票.

多谢晒!

其实你5一定要投卑我. 我本人觉得D入围作品都好有水准.请大家用心去欣赏所有参赛者既心血作品, 同多D参与TVBNOW每一个版主办的活动!
向200个会员迈进....
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 12:55 PM 發表
各位早...

在晴朗的一天....出發
都1点啦....半天都无左啦....
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:09 PM 發表
懶訓ㄚ嘛:sleeps:
真系好命水喀J....日日可以训得甘迟....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:24 PM 發表

就是罗!我在这里做到半死啦!
我都差不多啦....我仲未食lunch啊!!!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:27 PM 發表

刚刚吃饱啊!:onion14:
今天真倒霉啊!事事不顺啊!:019:
chill chill....你的还OK....做来还是自己的! 我的尼...辛苦了还是做给老板的...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:39 PM 發表

就当那经验,然后自己开一间啦!我精神上支持你啦!
我本人觉得我经验就好够啦....就系无本钱同network去开我自己间公司....不过我都5想做老细....哈哈....
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:02 PM 發表

下...你都失敗...

打沉左...
5好甘心急啦...我地都想去支持你...不过你有支持5落...其实做VIP都好普通J....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 02:10 PM 發表

哈哈哈!BOSS有BOSS的烦恼,打工仔有打工仔的烦恼啊!:019:
就系咯...所以我念住搵够钱...买D曼联既股份...等费sir帮我搵钱...hhahahahaha..