返回列表 回復 發帖
老婆仔我返黎啦。。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 08:45 AM 發表

Hi honey!!

你有冇去你個chatroom看我的吩咐呀?~~~
刚刚照你吩咐做咗。。
原帖由 rrliew 於 2008-8-2 08:47 AM 發表

你老婆话你玩失宗wor
哈哈。。我边会失踪啊。。因为时差问题所以。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 08:56 AM 發表

老公~~佢分期4期比$100,000我哋做人情!!!

剛比咗第一期~~
哦。。真系。。 咁要多谢佢了。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 09:01 AM 發表

收到2套衫未?!你今晚先穿第1套~~

第2套留翻honeymoon時影相著吖~~
今晚即系几点啊。。?
第1套系边套。。?
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 09:11 AM 發表

no problem la~~記住著靚d呀~~
因為有時差....所以夠10個人可以開始住先~~~
老婆仔,你d姐妹仲没到既。。?
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 09:23 AM 發表
大獲.....d靚女要裝身唔知裝到幾時.....
啦啦林call佢地吖。。等阵我又要忙工作了。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 09:25 AM 發表

佢只有情人....未揀定老婆.....
老婆仔,你无选背景边我,我怕件衫唔适合我依家既背景。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 09:37 AM 發表

等我去找找先~~

吖~~老公, 我想今晚我哋嘅餘興節目拉齊人去你嗰度搶$$, 好嗎?!

or do u have any idea?
哈哈。。好啊。。你话事吖。。
party开始未。。?
原帖由 maui 於 2008-8-2 10:29 AM 發表
later got wht 2 eat ar..???
我老婆仔搞掂d食物。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 10:34 AM 發表

i only bring cake and some dessert....also my favorite -- crab ja!!!
哈哈。。可以架啦。。
老婆仔我返黎啦 。。
原帖由 IMO 於 2008-8-2 12:05 PM 發表
豬腳仔.......邊個食.....好好味架377565
哗。。! 好好味啊。。肚子饿了。。。
原帖由 maui 於 2008-8-2 12:09 PM 發表
wht izzit...!!!

you late..!!!!!!
要做工。。忙啊。。。