返回列表 回復 發帖

各位兄弟姊妹,大家好!

因cammy不想再做兄弟幫鳳凰大姐大,為了要尊重cammy的決定,我只有讓她離任。在此我代表兄弟幫所有兄弟姊妹,衷心感激cammy一路以黎協助打理兄弟幫,令到兄弟幫有今天的發展和壯大。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 lhy92725 於 2009-5-1 18:23 發表
大家姐
骨猫,頂住 我哋唔可以喊 ,咁會令到cammy會唔捨得我哋架
原帖由 dicksonkhan 於 2009-5-1 18:33 發表
假兄,他还记住那天的事啊!好无聊啊!
香港確診首宗H1N1甲型流感個案

特首曾蔭權宣布,本港確診首宗甲型流感H1N1個案,患者來自墨西哥,本港緊急應變由嚴重升至緊急級別。警方及衛生署人員到灣仔維景酒店,進行封鎖行動...
原帖由 lhy92725 於 2009-5-6 20:59 發表

果日的网恋话题都未听到你的见解
嘩!有网恋!边个同边个呀!
原帖由 Inori 於 2009-5-6 20:59 發表
大家好,牛奶妹?您是男还是女呢?
Inori
原帖由 susu_nel 於 2009-5-6 21:04 發表

大大佬
那两个人就是你和你
吓,我和你!边个傳架
原帖由 toyo88 於 2009-5-6 21:06 發表

幻想下先~~~
一齊啦
原帖由 lhy92725 於 2009-5-6 21:04 發表

前晚大佬nicinic提出佐个话题咋
哦,嚇得我!我以為靚姐同我嘅事,被人知道咗添!
原帖由 Inori 於 2009-5-6 21:09 發表

大佬

最近发生很多事...

分身是其中一个问题...
嘻嘻,這個我知道,我等緊機會义隻腳埋去!
原帖由 nicnic1161 於 2009-5-6 21:11 發表

又是这个话题吗?
青龍,你好 近排有無人踩場呀!
原帖由 toyo88 於 2009-5-6 21:12 發表

mok衫喇~~
yeah
原帖由 cck_my 於 2009-5-6 21:13 發表

明日踢走个cck__my
收到
原帖由 vwwo 於 2009-5-6 21:13 發表

你有无搞错,又同我系地下情,而家你自己又唱通街!!!!
重要告示:我同靚姐係清白架!
I will 15 mins come back