返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2009-5-6 21:45 發表
我也是刚吃饱啊!现在吃黄梨!
what is yellow pear??
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2009-5-6 21:56 發表

即系菠萝啊!!
明白了
原帖由 vwwo 於 2009-5-6 21:23 發表

我而家净系知道,果只死人屎桶佬居然唱通街,咁无品,我决定飞咗佢!!!!!!
唔好呀!我已經有了你嘅骨........啦!
原帖由 lhy92725 於 2009-5-6 21:58 發表
菠罗煮鸡好好味
用黎煮咕嚕骨都好味
原帖由 lhy92725 於 2009-5-6 22:01 發表
大大佬,做咩你少佐甘多钱嘅
輸番少少出去
原帖由 susu_nel 於 2009-5-6 22:06 發表

我喜欢菠罗炒饭
me too泰式

各位兄弟姊妹

再见啦,明天返早,要 啦!

各位兄弟姊妹,請到這里留个祝福吧!

A DEAF GIRL LEARNS TO PLAY VIOLIN 動人心絃的廣告 - YOU CAN SHINE 這是一齣泰國製作的潘婷電視廣告,在芸芸商業廣告之中,它恍似一股清泉,發放出動人心絃的感染力。 這個廣告是講述一位失聰女孩克服先天缺陷及種種困難障礙,成功練就小提琴的故事。 故事雖然簡單,但拍攝手法簡潔流暢,佈局巧妙,環節緊扣,一氣呵成,感動人心。 此短片是論壇上法友的轉貼分享,余看後覺得短片深具勵志意義,所以亦轉發給各位欣賞分享。
allex84,good morning
一連放五天假
32513# lhy92725 Honey,me too!!
32745# ForeverEver
32754# ForeverEver 給你參考換頭像
32757# ForeverEver 我唔係咁嘅意思,只係给你參考吓!