返回列表 回復 發帖

2008-6-28星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 cammy8080 於 2008-6-28 17:40 發表

次次見親你都係放貼士
嘻嘻,咁都比你發現我
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 18:03 發表
hi,假書僮~ 我想問呢............太白金星係冰度黎架?? 
之前玩過一個心理遊戲看看你被哪位中國『神靈』保佑
http://astro.sina.com.cn/jumptest/0315/0315-0001.html,答案話我太白金星保佑,所以......
原帖由 cammy8080 於 2008-6-28 20:12 發表

假書僮我都玩咗喇
:onion14: 你被哪位中國『神靈』保佑ar????

2008-6-28星期六~~足球貼士~

原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 21:53 發表
都唔明d男人點解咁鍾意睇踢波,成班男人係個大草地追住個波就黎就去唔辛苦架咩,又走到成身汗,臭臭架嘛~ 哈哈~~ 

原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 22:09 發表

原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 22:37 發表

原帖由 CC517 於 2008-6-28 22:42 發表
MR 假, D公仔好令, 點解係同一個動作呢.
這個叫祈福舞
原帖由 ed_teck 於 2008-6-28 22:42 發表
好多位我都未見過...
阿爷, 
原帖由 ed_teck 於 2008-6-28 22:49 發表

假兄好... 好耐冇見...
近排忙啲咩呀!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:11 發表
咦~ 我而家至留意到 toyo88 同 mickeybblim 同是大馬人,其實你地都可以搞次相睇,連上網book機票都唔使呀~ 哈哈~~ 
咁,我同你都係香港人,我地不如...........
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:27 發表

我並不拒絕見人,拔就一大班會比較自然d,唔係咩~ 哈哈~~ 

咪住,你冰係香港人呀,我見你寫住來自<太白金星>,即係神人,我唔敢啊~ 哈哈~~  ...

天國

原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:46 發表

wow,幾靚啊,有咁靚我都想去呀~ 
http://www.tvbnow.com/thread-380188-1-1.html