返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 01:51 發表
  假兄真係好多圖...
   呢個我無呀
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 01:54 發表
已經加返.. 可能佢地加漏左.. 哈哈.. 唔好意思...
感激呀爺
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 01:54 發表
已經加返.. 可能佢地加漏左.. 哈哈.. 唔好意思...
呀爺,你啲$$好似多到駛唔曬,我同你用啲,好唔好呀!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:01 發表

咦~ 有幅圖好似我個頭像,拔我個頭像係我係網上見到一件T-SHIRT,我再剪佢落黎加工,唔係撻你架~
yes madam
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 02:04 發表

:onion14:點用法? venus貓仲多喇...
咁借10億黎,我放喺社區銀行 收息1個月再還你
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:06 發表
好靚,拔小心版權問題,我記得矛耐之前,有個網站專貼<大雄><叮噹>D野,後來比人告佢侵犯版權,要佢洗哂網站入便D公仔,矛耐個網站都die埋,SO你都唔好咁揚,畢業 Hello Kitty 都非氾氾之輩啦~  ...
明白明白
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 02:16 發表
去訓了.. bye bye 假兄, bye bye venus 貓..
錢呀
我都閃
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:20 發表

我的好神奇,係一個唔識得的人比我的,我問佢有矛過錯數,佢又話矛喎,衹好thx一聲收左啦~
很定係個男
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 02:21 發表

下次介紹俾我悉.. 我同佢講聲 many many thx...
TVB 1852516401 元
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:24 發表
cu 兩位~ 
呀爺未過$,我唔走
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:31 發表

講野你聽,我幾乎比你老點左,我見你矛錢,頭先我真係搞過錢比你,後來至發覺你功勳其高,一定係用錢換左功勳了,好彩未過到數就發現0姐~ 哈哈~~  ...
我啲功勳係我辛苦發帖得返黎架!

Cat

I :sleeps:  LA~CU
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:38 發表

@@ 真的嗎?? 反正我的錢都是人地比的,我又唔知要咁多錢黎做乜,我比d你吧~ 你有開銀行 AC 嗎?? 我未試過的,可能要花點時間研究啦~ ...
不用了,其實給我$,我都無用嘅!

歡迎你們加入兄弟幫

jackie88 ,sunny仔 ,CC517